-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bambu Artık Mobilyalarda Parıldıyor!

ads
ads
 Dünyanın en dayanıklı bitkisi olarak seçilen bambu artık sadece yabancı ülkelerde değil Türkiye' de de buluyor. Artık bambu malzemesi sadece bir bitki değil.

Bambu oldukça başarılı bir dayanıklılığa sahip. Bundan dolayı artık özellikle son yıllarda mobilyalarda da kullanılmaya başladı. Dayanıklılığının yanında doğal oluşu ve estetik görünüşü bu konuda başarılı olmasını sağlamış durumda. Artık Yazıcıoğlu Bambu bu konuda Türkiye' deki en iyi temsilcisi hizmetini vermekte.


Bambu Artık Mobilyalarda Parıldıyor!


 Firma bambu mobilyalarını Türkiye' ye sunmakta. Bambu sandalye, masa ve çok daha fazlası firmanın oldukça fazla ilgi gören ürünlerinin başında. Bambunun yanında firma rattan mobilya üretimi de yapmakta.

Tıpkı bambu gibi sağlam olan bu malzeme uzun süre kullanımı da sağlamakta. Rattan sandalye, masa gibi ürünler özellikle Türkiye' de oldukça fazla ilgi görmekte.
Firma da bu konuda Türkiye' nin en çok tercih edileni durumunda. www.yazicioglubambu.com adresinden de hizmet veren firma çeşitlerini yani koleksiyonunu müşterilerine sunmakta. Sizde hem doğal olsun hem de çok dayanıklı olsun istiyorsanız bu firma tam sizlere göre.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bambu artık her alanda hem görüntüsü hem sağlamlığı piyasasını arttırıyordu gerçekten güzel
    Alican

    YanıtlaSil
  2. En dayanıklı seçim en dayanıklı seçilmesine gerek yok zaten en dayanıklı yurt dışına bambuyu çelik ile karşılaştırıyorlar bazı sektörlerde

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.