-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Elektrik Tedarikçileri ve Ucuz Elektrik Tarifeleri EnCazip.Com’da!

ads
ads
Faturası belli bir sınırın üzerinde gelen elektrik kullanıcılarına sağlanan tedarikçi değiştirme avantajı sayesinde, encazip.com ucuz elektrik tarifelerini sıralıyor.

Günümüzde hayatımıza iyice yerleşen online alışveriş kavramı, tüketicilerin zamandan ve paradan tasarruf ederek kaliteli ürün ve kaliteli hizmet koşullarına kolaylıkla ulaşıp satın alabilmesini sağlar. Tüketicilere sisteminde yer verdiği hizmetlerde aynı kolaylıkları sağlamayı amaçlayan ve online hizmet karşılaştırma sitesi olarak hizmet veren EnCazip.Com, birçok sektörde verdiği hizmet türlerini tek bir platformda toplayarak tüketiciler ile buluşturmaktadır. Kaliteli hizmetleri çok daha uygun fiyata kullanma bilincini yayan EnCazip.Com, bu sayede tüketicileri tasarrufa teşvik etmektedir. Yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile hizmet veren online platformlardan biri olan  EnCazip.Com, sisteminde yurt ve dünya çapında hizmet karşılaştırma servisi veren siteleri ve tedarikçileri karşılaştırmaktadır. Bu sayede tüketicileri en cazip hizmetlerle buluşturan EnCazip.Com, vazgeçilmez bir online kanal haline gelmiştir.

Elektrik Tedarikçileri ve Ucuz Elektrik Tarifeleri EnCazip.Com’da!


Hayatımızın her alanında faydalandığımız hizmetler arasından enerji, seyahat, turizm, GSM, araç kiralama gibi kategorilere yer veren EnCazip.Com, bu sektörlerdeki en cazip fiyatlara yer vermektedir. Ayrıca tüketicilerini yüksek kalitedeki hizmetleriyle sektörlerinde önde gelen tedarikçilerle buluşturmaktadır.

EnCazip.Com’da serbest tüketiciler tedarikçi değiştirme işlemlerini internet üzerinden kolaylıkla gerçekleştiriyor. Enerji Piyasaları Düzenleme Kurumu (EPDK)’nın 2001 yılından bu yana ucuz elektrik kullanacak tüketicileri bir tüketim limiti ile sınırlandırmış, 2015’te de 130 TL ve üzerinde fatura ödeyen tüketicileri serbest tüketici olarak tanımlamıştır. Serbest tüketicilerin mevcut elektrik temin ettiği şirketini değiştirerek serbest tüketici kullanabilmesine fırsat veren EPDK’nın bu düzenlemesini online ortama geçiren EnCazip’te tedarikçi değişikliği yapmak çok kolay.
EnCazip’te elektrik kategorisine gelerek abone grubunu ve şehrini seçen tüketiciler elektrik tüketimlerini de belirterek sistemde elektrik tedarikçilerinin tarifelerini görüntüleyebiliyor. Yer alan ucuz elektrik tekliflerinin tüm detaylarına ulaşabilen ve inceleyebilen tüketiciler, tarifeyi seçerek ve işlemlerin tamamlanması için bilgilerini girerek işlemlerini kolaylıkla sonlandırıyor. Tüketici onayı alındıktan sonra tedarikçi değişikliği işlemlerini tüketicileri için gerçekleştiren EnCazip, gerekli işlemlerin ve sürecin takibini yaparak tüketicileri bilgilendiriyor. Yaklaşık 4-6 haftalık bir süre içerisinde geçişi onaylanan tüketicilerin indirimli elektrik kullanmaya başlamasını sağlıyor. Seçtiği yeni tedarikçisinden elektrik kullanmaya başlayan bu tüketiciler, elektrik faturası da tedarikçisinden alıyor. Tasarruf etmeye başlayan tüketiciler EnCazip.Com sayesinde kazanıyor.

Dünyanın önde gelen otel rezervasyon sitelerinin karşılaştırmasını da yapabilmeyi sağlayan sistemiyle EnCazip.Com, rezervasyon işlemlerini de tamamlayabilmenizi kolaylaştırıyor. Rezervasyon yaptırmak istediğiniz otel veya bölge için en cazip fiyatları yer vereceğiniz kriterlere göre filtreleyebilir, en uygun seçeneklere ulaşabilirsiniz. Kendiniz için en cazip olan teklifi tercih ederek rezervasyon işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Otel kategorisinde konaklamak istediğiniz otel veya bölgeyi seçip konaklayacağınız tarihi de belirterek otel rezervasyon karşılaştırma sitelerinin yer verdiği seçenekleri görüntüleyebilirsiniz. Tercih ettiğiniz sitede rezervasyon ile ilgili detayları inceleyebilir, bilgileri bulabilir ve aynı sitede ödeme işlemlerinizi yaparak otelinize yer ayırtabilirsiniz.

EnCazip’te en cazip fiyatlardan uçak bileti de satın alabilirsiniz. Uçak bileti seçeneklerine ulaşmak için öncelikle seyahat etmek istediğiniz şehri veya havalimanını belirtin, uçuş tarihinizi de seçerek listelenen seçenekleri inceleyin. Uçak bileti karşılaştırma sitelerini karşılaştıran EnCazip.Com, sizler için aynı şehir için hangi sitenin hangi fiyatı verdiğini listeler. Tercih edeceğiniz uçak bileti için yönlendirildiğiniz sitede gerekli bilgilerinizi girerek işlemlerinizi tamamlayabilir, ödeme işlemlerinizi de yaparak biletinizi satın alabilirsiniz.

Tüm bu hizmetlerle birlikte otobüs bileti, cep telefonu tarifeleri ve araç kiralama işlemlerinde de karşılaştırma yapabilme fırsatı sunan EnCazip.Com, GSM operatörlerinin tarifelerini anlaşılır bir şekilde sisteminde yayınlar.  GSM tarifelerini yer verdiğiniz tüketimlere göre filtreler. Listelenen tarifeler arasında kendiniz için en cazip olan tarifeyi seçerek satın alma işlemlerinizi tamamlayabilir, hemen tarifenizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Dünyanın her yerinden araç kiralamaya da imkan veren EnCazip.Com sizden ülke, şehir bilgilerini isteyerek, en uygun kiralama seçeneklerini yayınlayarak işlemlerinizi tamamlayabilmenizi sağlar. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. güzelmiş ucuza iyi iş var

    YanıtlaSil
  2. İlginç bir site enerji üzerine sagolun bu güzel tanıtım icin
    Alican

    YanıtlaSil
  3. güzel bi yazı olmuş sıkılmadan okudum güzel bilgiler var

    YanıtlaSil
  4. Ise yarar bir bilgi hem de daha ucuza.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.