-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Hızlı Ve Kaliteli Üretim Yapmak İstiyorsanız Üretim Süreçlerinizde Erp Desteği Almalısınız

ads
ads

            Teknolojinin gelişmesi ve ilerlemesi ile birlikte şirketler de gelişen teknolojiye ayak uydurarak üretim ve hizmet çözümlerinde bilişim sistemlerinin sağladığı gaydalardan yararlanmaya başlamışlardır. Bilişim sistemleri günümüzde öyle bir hal almıştır ki artık şirketlerdeki tüm işler bilgisayarlar aracılığı ile yapılır hale gelmiştir.

            Özellikle imalat sektöründeki firmaların Uretim Otomasyon süreçlerine yakından ilgi gösterdiği tespit edilmiştir. Üretim firmalarının daha seri ve daha kaliteli ürünler üretmesini sağlayan ve üretim süreçlerindeki hataları minimuma indiren bu otomasyon süreçleri için etkin bir kurumsal kaynak planlaması yapılması gerekmektedir.


Hızlı Ve Kaliteli Üretim Yapmak İstiyorsanız Üretim Süreçlerinizde Erp Desteği Almalısınız


             Kısa adı Erp olan bu kurumsal kaynak planlaması için yazılımsal anlamda çözümler sunan pek çok firma bulunmaktadır. Doğru bir kaynak planlaması ile ancak şirketinizde etkin bir üretim süreci oturtabilirsiniz. Aksi halde hem kaynaklarınız yanlış değerlendirilerek israf olur ve hem de sektörde başarı yakalamanız için gerekli olan üretim kapasitesine ulaşamazsınız.
www.emsyazilim.com kurumsal şirketler için kurumsal erp yazılımı olan mikro programının kurulumu ve Mikro Destek hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Bilgilendirme için teşekkürler, dikkate alacağım.

    YanıtlaSil
  2. gerçekten süper teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Faydali bir site tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. harika bi yazı olmuş

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.