-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kiğılı Erkek Giyim Modelleri

ads
ads
Alışverişler mağazalardan yapılabildiği gibi, günümüzde artık internet üzerinden online satış şeklinde de yapılabilmektedir. Bu nedenle neredeyse bütün ünlü markalar, mağazaların yanı sıra internet üzerinden de satış hizmetleri vermeye başlamıştır.


Kiğılı Erkek Giyim Modelleri



            Türkiye’nin en büyük ve en tanınmış erkek giyim markalarından biri olan Kiğılı, her sezon farklı model ve tasarımlarıyla müşterilerine çok sayıda ürün seçeneği sunmaktadır.
            Erkek giyimde, iş için özel olarak tasarlanan takım elbiselerin yanı sıra rahat ve özel tarzıyla spor takım elbise modelleri de yer almaktadır. Bu modeller özellikle rahat giyinmeyi seven erkekler tarafından büyük ilgi görmektedirler.



             Spor takım elbiselerinin önemli bir parçası olan erkek spor ceket modelleri de kıyafete şıklık katmaktadır.


Birbirinden farklı gömlek çeşitleriyle, Kiğılı erkek giyimde her tarza uygun seçenekler bulunmaktadır. Klasik, spor, big tall ve slim fit gömlek tasarımlarıyla fark yaratan marka, kaliteli ürünlerini hem mağazalarında hem de internet üzerinden online olarak https://www.kigili.com da uygun fiyatlarda satışa sunmaktadır.



 Ayrıca ürünlerinde zaman zaman çeşitli indirimler yaparak, müşterilerine 3 al 2 öde gibi fırsat kampanyaları da düzenlemektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. çok pahalı bir yer normal bizim gibi insanlar için aşırı bir mağaza yani güzel ama çok pahalı benim için
    alican

    YanıtlaSil
  2. Pahalı bir mağaza ama indirim çok oluyor uygun bir fiyata alışveriş yapılabiliryor indirimdeyken.

    YanıtlaSil
  3. Kaliteli ve guzel uretimler yapiyor ama biraz pahali

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel ve kaliteli takım elbiseleri var. Kiğılının hep oradan alışveriş yapıyorum

    YanıtlaSil
  5. nasıl gömlek kalıpları varsa hiç biri birini tutmuyor.

    YanıtlaSil
  6. güzel modeller var begendim

    YanıtlaSil
  7. Türkiye deki en iyi giyim mağazalarından biri.

    YanıtlaSil
  8. Çok kaliteli bir marka ayrıca kıyafetleri de çok güzel. Takımları çok kaliteli fakat biraz pahalı. Yine de takım elbiseyle gezmek gibiside yok..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.