-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Roman Ve Şiir Çeşitleri

ads
ads

                 Şiir insanları dinlendiren, insanları başka alemlere götüren kelimelerin bir araya gelerek oluşturmuş oldukları yazılardır. Şiir il kişiler farklı düşüncelere sahip olmaktadırlar. Şiir çeşitlerine bakıldığı zaman günümüzde bir birbirinden farklı şiir çeşitleri bulunurken bunlar içinde en çok tercih edilen duygusal yönü ağır basan şiir çeşitleridir.

 Şiirler ile insanlar farklı düşüncelere sahip olmakta ve bu farklı düşünceler kişileri sürekli olarak daha çok mutlu etmektedir. Şiirlere bakıldığı zaman şiir şair tarafından yazılan ve daha çok kitaplar şeklinde yayınlanan yazılar olarak karşımıza çıkmaktadır.




Günümüzde kişilerin zevklerine göre farklı şiir çeşitleri bulunmaktadır. Bu şiir çeşitlerine Aşk şiirleri, ayrılık şiirleri gibi örnekleri vermek mümkündür. İnternet üzerinden de bu şiir çeşitlerini takip etmek mümkündür.
                İnsanlara farklı duygular yaşatan bir diğer yazı şekli ise romanlardır. Roman diğer yazı türlerine göre daha uzun olup yazar tarafından yazılmaktadır.
            Romanlara bakıldığı zaman konusuna göre farklı konuları bulunan romanlar aşk, polisiye, macera gibi farklı konularda yazılmaktadır. Roman ve şiir çeşitlerini günümüzde internet üzerinde bulunan www.kudretalkan.com adresinden incelemek ve satın almak mümkündür.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Güzel yazmışsınız teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir yazı teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. gerçekten süper şiirler var

    YanıtlaSil
  4. Eline saglik guzel calisma

    YanıtlaSil
  5. çok güzel gerçekten saglam şiirler

    YanıtlaSil
  6. Günümüzde kişilerin zevklerine göre farklı şiir çeşitleri bulunmaktadır. buna katılıyorum zevler ve renkler tartışılmaz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.