-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Motorlu Kurye Nedir?

ads
ads
Motorlu Kurye Nedir?
Her türlü kamu kurumunun, özel iştirakin ya da gerçek ve tüzel kişiliklerin, evrakları, dosyaları, emtiaları, bildirimleri, iletilmesi istenen adreslere güven ve hızlı bir şekilde teslim işlemine tabi tutuluyor ise, gerçekleştirilen işlem moto kurye olarak ifade edilmektedir. Bu çalışma sisteminde bahsedilen tüm değerlerin teslim edilmesi, aynı gün içerisinde il sınırları dahilinde gerçekleştirilmektedir.

Motorlu Kurye Çalışma Sahaları

Motor ile kurye hizmetleri, il sınırları içerisinde gerçekleştirilmektedir. İl sınırı içerisinde yer alan hastaneler, okullar, bankalar, sanayi sektörü, özel şirketler, gerçek ya da tüzel kişilikler ve bunlara benzer iş alanlarında bulunan tüm sektörler Sultangazi moto kurye hizmetinden faydalanabilmektedir. Bu iş sahalarına yönelik olarak yapılacak taşımacılıkta, ister toplu taşımacılık anlayışı, ister ise tekli taşımacılık anlayışı, hizmet sınırları içerisinde yerine getirilmektedir.

Motorlu Kurye Teslim Süreleri

Motorlu taşımacılık olarak da bilinen kurye hizmetleri teslim süreleri, farklı seçenekler ile ihtiyaç sahiplerine sunulmaktadır. Bu sürelerin belirlenmesinde mesafeler büyük önem taşımaktadır. İl sınırları içerisindeki alıcı ve gönderici arasındaki mesafe, süre hesaplanmasına doğrudan etki etmektedir. Acil evrak gönderimi söz konusu olduğunda, devreye acil gönderi seçeneği girmekte ve teslim süreleri maksimum 90 dakika ile sınırlanmaktadır. Gün içerisinde teslim talebi devreye girdiğinde, normal gönderi olarak ifade edilen seçenek devreye girmekte ve gönderi süresi maksimum 4 saat olarak sınırlanmaktadır. Görüleceği üzere teslim süreleri, hem mesafelere, hem de tercih edilecek gönderi şekline göre farklılık göstermektedir. Ancak değişmeyen tek kural, hangi seçenek talep edilir ise edilsin, gönderilerin aynı gün içerisinde mesai saatleri dahilinde teslim edileceğidir.

Motorlu Kurye Ücretleri


Motor ile Sultanbeyli moto kurye
hizmetleri ücretlendirme işlemleri, farklı kategoriler ile ihtiyaç sahiplerine sunulmaktadır. Acil teslim ile normal teslim arasında ücret açısından fark meydana gelmektedir. Ayrıca, özellik ile toplu gönderim yani ay içerisinde periyodik gönderim yapanlar açısından da, paket başlığı altında farklı ücretlendirme seçenekleri de söz konusu olmaktadır. Gerek ücretlendirme, gerek ise motorlu taşımacık yani kurye hizmetleri hakkında bilgiler motkurye24.com aracılığında elde edilebilir. Tüm detaylar ve merak edilen tüm hususlar hakkında bilgi alınabilecek adres, her kesimin kullanımına açıktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. genelde çoluk çocuğun altına motosikleti veriyorlar onlar da ne kural tanıyor ne ışık

    YanıtlaSil
  2. bütün gün motorun üstünde o rüzgarı, soğuğu yiyerek ordan oraya gitmek herkesin harcı değil.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.