-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Ütüleme lazer İzmir adresleri

ads
ads
Ütüleme lazer İzmir adresleri
Ütüleme lazer uygulaması 2009 yılından bu yana patenti STS lazer firması tarafından alınmış ve çok geniş noktalara ilerleyerek yayılmaya başlanmıştır. Bugün birçok klinik gerek yeni cihaz aldıklarında ya da yeni açılan kliniklerde her zaman son teknoloji olan cihazlar tercih edilmekte ve bunların en başında da ütüleme epilasyon cihazları gelmektedir. Ütüleme lazer tekniğini sunan Soprano cihazları ile hem acı duyulmadan hem de çok daha geniş açılar ile işlem yapabilen bu cihazlar, kişilere başarılı sonuçlar vermeye başlıyor. Ütüleme lazer uygulaması için sizlerde hizmet almak istiyorsanız, taklit olmayan ve sizlere bu teknoloji sunulmadan, bu başarılı sunacak bilgisini veren kliniklerden uzak durmanız en doğrusu olacaktır.

Ütüleme epilasyon İzmir adresinde de hızlı bir şekilde yayılan bu teknoloji ile artık her bölgede acısız ve çok daha hızlı sonuç alınmaya başlıyor olacak. Ütüleme epilasyon İzmir adresinde sizler için sunulacak olan Soprano Ice cihazı ile hem buz lazer farkını görebilir hem de acısız olan bu uygulama ile ortalama olarak yüzde 90 oranında başarı ile tüyler yok olmuş olur. Ütüleme epilasyon İzmir kliniklerine daha kolay ulaşmak için de sizler utulemeepilasyon.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz. Kendinize en yakın şubeyi seçerek hemen seanslara başlayabilir ve genellikle ayda bir olan tedavi ile de başarıya ulaşmış olacaksınız.

Acısız epilasyon eskiden asla imkansız gibi görünebilirdi. Birçok kişi ilk seanstan itibaren acıya dayanamayarak bıraktıklarını açıklamış ama aynı zamanda tüylerden de kurtulmak için yine çare aramaya devam etmişlerdir. Acısız epilasyon için artık Soprano Ice cihazı ile alınacak olan başarı sizleri mutlu edecek ve masaj yaptırır gibi keyif içinde seanslarınızı yaparak yeni teknoloji ile tanışmış olabilirsiniz. Acısız epilasyon için sizlerde ütüleme teknolojisi ile sunulan buz lazer uygulaması hem geniş aralıklar ile hızlı bir şekilde hem de aynı zamanda acısız bir uygulama ile başarılı sonuçları alıyor olacaksınız. En kısa zamanda başlayarak tüm vücut için işlem yaptırabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Yahu alt tarafi bi tuy yillardir amma teknoloji cikardilar

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.