-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Düğün Dernek 2 Filmi (2015)

ads
ads

Düğün Dernek 2 - Sünnet: Filmi 2015 Tanıtımı:

Düğün Dernek 2 filmi, Düğün Dernek filmi ne zaman vizyona girecek? Düğün Dernek 2 sünnet filminin çıkış tarihi, Düğün Dernek 2 fragmanı yayınlandı.


Filmin yapımı Türkiye ve 2015 yılına aittir. İlk sinema filmi yoğun ilgi görmüş ve en çok izlenen filmler arasında yerini almış bulunmaktadır. "Düğün Dernek 2" sünnet filmi ise vizyon tarihi 4 Aralık 2015 Cuma gününe denk gelmektedir. Tür olarak komedi ağırlıklı ve aile filmidir. Yeni filmin yönetmen koltuğunda "Selçuk Aydemir" oturmaktadır. Başrol oyunları ise "Rasim Öztekin , Ahmet Kural , Murat Cemcir , Roberto Carlos , Şinasi Yurtsever" ve senaryo yazarı "Selçuk Aydemir"dir. 4 Aralık 2015 tarihinde sinemalarda yerini alacaktır.



Düğün Dernek 2 Filminin Özeti:


Filmin ilkinde İsmail'in düğünü olmuştu. Tüm ekip düğün için toplanmıştı ve ikinci filminde ise İsmail'in torununun sünnet düğünü gerçekleşecektir. Gene aynı şekilde insanlar sünnet düğünü toplanacak ve komik anlarla karşımıza çıkacaklardır. Fakat bu seride de daha komik ve sıra dışı olaylarla kahkahalara boğacak anlara tanık olacaksınız. 

İlgiyle takip edilen ve ilk filmi ile güzel bir yere sahip olan komedi türündeki bu devam filmi hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenmektedir. Sinemalarda vizyona girmesine sayılı günler kalmıştır. 4 Aralıkta filmi izleyebilirsiniz. 


Düğün Dernek 2: Sünnet Filminin Fragmanı izle





Bir önceki sinema içerikli konumuzda "Marslı (2015) Filmi" tanıtımını yaptık. Detaylı bilgilere ulaşmak isterseniz konumuzu okuyabilirsiniz. Marslı filmi 2015 yılına damgasını vuran bir uzay filmidir. Oldukça iyi bir yapım ve görsellerle insanı kendine hayran bırakan, marsta öldü sanılarak terk edilen ve aslında hayatta olan kişinin yaşam mücadelesini konu almaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. yine böyle küçük küçük komikli skeçler tadında olacaksa hiç olmasın daha iyi.

    YanıtlaSil
  2. İlk filminde çok iyi bir başarı yakalamıştı bende gitmiştim sinemaya güzeldi gerçekten bakalım aynı başarı yeni filmde de olacak mı göreceğiz fragman güzel.

    YanıtlaSil
  3. Bu filme bayılıyorum birincisinin de severek izlediğim Düğün Dernek 2 de muhtemelen harika olacak

    YanıtlaSil
  4. Birinci seri guzeldi bu da guzel olur gibi gozukuyor

    YanıtlaSil
  5. birinci seri ikinciye göre bence cok daha iyiydi. herzaman için ilkler daha iyidir.

    YanıtlaSil
  6. Çok çok komşk olmasa da gene de seviye ve senaryo bakımından izlenebilecek film. Türk filmi olması tabiki cabası. Sırf millet aşkı çin bile gidilir. Türk sineması alsın arkadaş gavur alacağına.

    YanıtlaSil
  7. Düğün dernek 2'yi daha izleme fırsatı bulamadım ama birincisini izlemiştim ve bayılmıştım, çok komikti. Bunuda en kısa sürede izlemeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  8. Bunlar komedi filmini iyi yapıyorlar. Düğün Dernek 1e nazaran daha düzgün senaryoya sahip. Ben gerçekten sinemada çok güldüm. İzlemeyen için tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  9. Düğün Dernek 1 filmini sinemada izledim çok çok beğendim ancak 2.sini işler yoğunluğundan dolayı izleyemedim. Artık orjinal DVD'si çıkınca izleyip yorumlarımı paylaşacağım.

    YanıtlaSil
  10. Düğün dernek 1 bence daha iyiydi sanki burda biraz bozmuşlar gibiydi yine kırıp geçirdiler ortalığı orası ayrı ama birincisinden sonra beklentim yüksekti ama hala izlemeyen varsa kesinlikle izlemesini tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  11. Bu ikilinin gerek sinemada gerekse televizyonda yaptıkları işleri beğeniyorum. Ama ben de ilk filmi ikinciye göre daha çok beğenenler arasındayım.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.