-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İtalya Tatiline Çıkmadan, Yapılması Gerekenler

ads
ads
İtalya deyince, akla ilk gelenler arasında Roma, Vatikan ve Floransa yer alıyor. Geniş bir kültürel yapıya sahip olan İtalya’da mutlaka görülmesi gereken yerler bulunduğu gibi, İtalya mutfağı ile tanışmak da önem taşıyor. İtalyada tatil yapacakların kültürel ve sanatsal yapıyı keşfetmeleri, Aşk Çeşmesi’ne uğramaları ve İspanyol merdivenlerine çıkmaları olmazsa olmazlar arasında yer alıyor.

İtalya’da Tatil Yerleri

İtalya’da tatil yerleri deyince akla ilk olarak sahil bölgesi geliyor. Güney İtalya sahillerindeki plajlar, özellikle yaz mevsiminde tatil yapacak olanlar için farklı seçenekler oluşturuyor. Venedik plajları, Sardinya Adası, Sicilya plajları başta olmak üzere, Güney İtalya’daki birçok bölge, tatil yapmak isteyenlerin favorileri arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra, İtalyada tatil planı yapanlar, kültürel ve sanatsal açıdan zengin olan ve turizmin oldukça canlı olduğu bölgeleri de tercih edebiliyor. İtalya’da deniz tatili yapmak isteyenler hem sahil bölgelerini hem de Roma ve Vatikan bölgesini kısa sürede gezebiliyor.

İtalya Tatiline Çıkmadan, Yapılması Gerekenler


İtalya’da Tatil: Nasıl Gidilir?

İtalyada tatile nasıl gidilir diye merak edenler için en çok tercih edilen iki alternatif bulunuyor. Bunlardan biri uçak yolculuğu olduğu gibi, diğer seçenek olarak genellikle tren yolculuğu tercih ediliyor. Ancak karayolu ulaşımı ile İtalya’ya farklı ülkeler üzerinden otobüs ya da karavan ile gitmek de mümkün.

İtalya’da Ne İçilir?

İtalya’da ne içilir diye soranlara verilebilecek en iyi cevap, kuşkusuz şarap olacaktır. Gerek öğle yemekleri gerekse akşam yemekleri için İtalya’da en ideal içki, şaraptır. Şarap tadımı yapmayı sevenler için özellikle Roma ideal bir kent olduğu gibi, iyi şarap sevenler, İtalya’nın her bölgesinde kaliteli şarap bulabilir.

Jolly Tur ile İtalyada Tatil


İtalyada tatil yapmak isteyenler için farklı alternatifler sunan turlar düzenleyen Jolly Tur ile hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürebilirsiniz. İtalya’yı keşfetmek isteyenlerden, İtalyada deniz tatili yapmak isteyenlere kadar herkese hitap eden turlar düzenleyen Jolly Tur ile kampanyalardan ve indirimli fiyatlardan da yararlanabilirsiniz. İtalyada tatil günleri ile hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz turlar hakkında detaylı bilgi almak ve yerinizi hemen ayırtmak için jollytur.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. 3000 TL'ye 7 gece Roma turu yapılabiliyor 1000 TL orda bir harcama olur 4000 TL'ye güzel bir tur olur.

    YanıtlaSil
  2. Akdeniz olmasına rağmen bölgelere göre sıcaklık değişim göstermektedir, ona göre

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.