-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yanak estetiği ve botoks uygulamaları

ads
ads
Yanak estetiği be botoks uygulamaları
Yanak estetiği ile hem var olan kırışıklıklar yok olacak hem de sarkan yanak kısmı gerilerek daha fresh bir görüntü elde ediliyor olacak. Dolayısı ile özelikle 30’lı yaşlardan sonra var olmaya başlanan yanak sorunları bu uygulama ile yok ediliyor olacak. Yanak estetiği ile yüz hatlarınız daha bir şekle girecek ve yüz hatlarınız ön plana çıkarak güzelliğiniz kendiniz bir kez daha belli edecektir. Yanak estetiği uygulamasının yanı sıra dilenirse bu kısımlara botoks uygulaması da yapılabilir. Bu tamamen kişinin o anda neye ihtiyacı olduğu ile alakalı olacak ve sizler için doktorunuz bunun kararını verip, sizlere sunuyor olacak.

Botoks uygulaması artık neredeyse en çok bilinen kırışık giderici en kolay estetik uygulamalardan biri. Hem acının olmayışı hem de yüzün her hattına kolayca uygulanabilmesi için her zaman ön sıralarda yer alıyor olacak. Botoks uygulaması için sizlerden istenen sadece 5 dakikalık bir zaman dilimi olacak. Hangi bölgelere uygulanması gerektiği ve ne kadar uygulanması gerektiği de yine doktor tarafından karar verilecek bir adım olacaktır. Botoks uygulamasının geçerliliği ise kişiden kişiye göre değişiyor olsa da ortalama olarak 6 ay ile 8 ay arası başarısını ortaya koymuş olacak. Hatta kişinin cildinin özelliklerine göre bu süreç biraz daha uzayabilir.

Kadın estetik cerrah olan Doktor Leyla Arvas oldukça başarılı sonuçlar ile hastalarını memnun etmeye devam ediyor. Kadın estetik cerrah her zaman kadınlar tarafından biraz daha fazla tercih ediliyor olabilir. Bu elbette kişinin tamamen kişisel tercihi olacaktır. Kadın estetik cerrah olan Arvas ile sizlerde isterseniz düzenli olarak botoks uygulamasını, isterseniz yüz germe uygulamalarını yani kısaca güzelleşmek adına ve kusurları yok etmek adına kapısını çalabileceğiniz bir uzman olarak bekliyor olacak. Sizler için her zaman yepyeni teknolojileri sunarak ve üzerine aynı zamanda en başarılı sonuçları ayna karşısında sizlere gösteren doktor ile hemen tanışabilir ve tercih edeceğiniz uygulamalar için konuşabilir kararlarınızı alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Estetik isi onemli konu bazen bakiyorumda siritiyor guzellesmek icin yapilanlar

    YanıtlaSil
  2. Ellerim çok terlediği için ben ellerime botoks yaptırmıştım geçici bir çözüm buda 6 ay sonra normale dönüyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.