-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Apartman Kapısı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

ads
ads
Apartman kapıları ve villa kapıları genellikle çok kanatlı büyük çelik kapılar olduğu için özellikle ölçüye göre üretilmesi gereken kapılardır. Bu kapılarında daha sağlam duvarı kavraması ve kapı ayarının kolay bozulmaması için ölçülere göre üretilmesi gereken kapılardır.  Her çelik kapı üreticisi dış çelik kapı üretememektedir. Torun çelik kapı olarak firmamız yıllarıdır dış mekan kapıları villa kapıları ve apartman dış kapıları üreticisi firmadır.

Apartman Kapısı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli


Apartman kapıları bütün apartman sakinlerinin güvenliğini sağlayan dış kapı modelleridir. Bir hırsızlık olayında veya güvenlik sorununda ilk güvenliği sağlayan apartman kapısı olur. Eğer kimse tanımadığı kişi için kapı otomatiğine basmaz ve gerekli güvenliğe sahip bir apartman kapı modeli kullanılırsa apartmanda oturan bütün insanların güvenliği önemli ölçüde sağlanmış olur.

Dış mekan kapılarında kullanılacak çelik kapı malzemesinin güneşin ve yağmurun yıpratıcı etkisine dayanabilecek malzemeden olması gerekir. Bunun için cilalı ahşap çelik kapılar kimi apartmanlarda kullanılabilirken güneş ve yağmur etkisinin fazla olduğu yerlerde bu malzeme kısa sürede deforme olur. Ahşap cilalı çelik dış kapılar yerine membran veya kompozit çelik kapıların kullanılması gerekir.

Apartman kapısı veya villa kapısında kullanılacak camların özellikli camlar olması gerekir. Genellikle lamine kırılmaz camlar tercih edilmesi gerekir. Camlı alanları yerine göre ferfoje demirlerle desteklenmesi iyi bir seçenek olur. Camların dışarıdan içeriyi göstermeyen camlarda tercih edilebilir. Eğer daha fazla aydınlık isteniyorsa geniş camlı apartman kapısı kullanılabilir. Bu seçenekler ihtiyaca istenilen kapı modeline göre farklılık gösterebilir.

Dış kapı rengi genellikle ceviz renkleri tercih edilmekte ancak apartman cephe kaplamasına uygun renklerde kullanılarak bir bütünlük sağlanmak istendiği oluyor. Özellikle villa kapılarında beyaz çelik kapılar tercih ediliyor.

Apartman kapı fiyatları

Apartman giriş kapısı ve villa dış kapıları seçilirken kullanılacak cepheye, kapının yağmurum ve güneşin etkisinde kalıp kalmayacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bununla beraber Yeterli güvenliği sağlayacak zamanla çabuk deforme olmayacak malzemeler tercih edilmeli ve mutlaka ölçülere özel üretilmesi gerekir. Bu aşamalarda Torun çelik kapı olarak bizlere ücretsiz danışabilir gerekli bilgileri alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. bence kapı dış cepheye bakiyorsa gunesin yan etkilerinden korunmak icin alüminyum celik kapi kullanilmali

    YanıtlaSil
  2. İyi bir marka almak lazım ya da bilen birine sorarak alırsak daha iyi olur çünkü görünüşü iyi ama kötü mal olanlar da var.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.