-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » EV TEMİZLİĞİ

ads
ads
Ev temizliği denilince herkesin aklına çocukken yaşadığımız zor anlar gelir. Annelerimiz ev temizlği yaparken bir yandanda bizlerin ona yardımda bulunması gurur verici ve bir yandanda yorucu bir grev olmuştur hep. Ancak bilinmelidir ki temizlik yaptırlan çouklar büyüdülerinde hayata daha sıkı tutunan bireyler olarak yetişkin hayatına daha kolay adapte olabiliyorlar. Aslında bizlere zor gelen bu toz alma veya halıyı yıkarken hortumu tutma gibi işler olgunlaşmamızı sağladığı kimin aklına gelirdi ki ?

EV TEMİZLİĞİ


Hayatı küçükken bu şekilde öğrenen birinden bahsedicem sizlere. Kendisi Maltepe halı yıkama fabrikasının sahibidir. Küçük yaşta halı yıkayan teyzelere su hortumu tutarken şimdi ise maltepe halı yıkama gibi köklü bir şirketin sahibidir. Bilimsel araştırmalarında kanıtladığı gibi kendiside küçük yaşta yapılan işlerin hayata tutunmayı kolaylaştırdığının farkında ve herkesi bu konuda bilinçlendirmeye yönelik çalışmatadır. Halı yıkama işinde yıllardır bulunması ve deneyimleri aslında işini severek yaptığının kanıtır. Maltepe halı yıkama fiyatları, düşük bütçeli insanlarında hizmetlerinden faydalanmaları için oldukça uygundur. İşini severek yapmasının temel sebebinin aslında çalışmaya alışık olmasından kaynaklandığını belirtiyor.


Çocuklarımızı el üstünde büyüten bizler aslında yapmaız gerekenin eline bir toz bezi vererek şu vazoların bir tozunu al demek olduğunu bilmek tabi biraz hayal kırıklığı yaratacaktır. Ancak çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olmalarını istiyorsak onlara küçük görevler vermemiz ve işten kaçma şımarıklığını küçük yaşta aşmalarını sağlamamız onlar için yapabileceğimiz en büyük iyiliktir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.