-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » EV TEMİZLİĞİNİ KAFANIZA TAKMAYIN

ads
ads
Temizlik konusunda titiz davranmamız sağlığımız açısından önemlidir. Peki kendi temizliğimizi bile doğru dürüst sağlayamıyorken ev temizliğini nasıl verimli bir şekilde yapabiliriz ? Kendimize yeterince dikkat etmediğimiz için kaç kere hasta olduk ? Ev temizliği konusunda problemlerinizin olmadığını söylerseniz eğer yalan söylemiş olursunuz. Herkesin hayalidir evi temizleyen bir temizlikçi veya daha fütüristik konuşacak olursak evi temizleyen bir robot. Asimonun merdivenden düşmeden çıkabilmesi ev temizliğinin yakın zamanda robotlar tarafından yapılamayacağını gösteriyor. Eski Türk filmlerindeki gibi hizmetçi tutabilen zengin iş adamlarından da değilseniz eğer elinizde seçenek kalmıyor. Aslında bir başka seçenek daha var.


EV TEMİZLİĞİNİ KAFANIZA TAKMAYIN


Ev temizliğinin kafada büyütülmesi sorunsalı annelerimizin düşünce tarzına bir örnek olsa da bizler çalışan insanlar olarak temizlik konusuna yeterince zaman ayıramıyoruz. Hele ki halı yıkama, koltuk yıkama, perde asma gibi ekstrem durumlar söz konusu olduğunda bir yardım almamız şart. Halı yıkama işini ele alalım. Herşey yolundayken bir leke oluşması veya artık kirlendiğini düşündüğünüz bir halınız olması durumunda hemen en yakın halı yıkama şirketine başvurabilirsiniz. Günümüzün getirdiği nimetlerden olan halı yıkama fabrikaları küçük çapta olmakla beraber çok fazla iş yapan işletmelerdir. Çok fazla işi çok kısa sürelerde yapmaları ve büyük işletme yerlerine sahip olmalarına gerek olmaması cüzi fiyatlarla halılarımızı yıkatmamızı ve hatta kapıdan alıp kapıya bırakma gibi ekstra hizmetlerden yararlanmamızı sağlamıştır. Koltuk yıkama fiyatları İstanbul ilinde de düşmüştür.


Konuda en büyük gelişme gösteren sektörlerden olan halı yıkama fabrikaları gibi bir çok temizlik şirketi bulunmakta ve sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacaklardır. Biraz araştırma ile en yakın temizlik şirketine başvurmanız daha sağlıklı bir yaşama alanı ve temizliğe ayrılan daha az zaman oluşturmanız mümkün. Halı yıkama ve koltuk yıkama fiyatları İstanbul bölgesinde yaşıyorsanız eğer cüzdanınıza uygun hale gelmiştir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.