-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Semazen organizasyonu

ads
ads
Semazen organizasyonu
Özel günlerinizde ve organizasyonlarınızda semazen gösterisi ile misafirlerinize keyifli anlar yaşatabilirsiniz.

Geçtiğimiz ağustos ayında bir otelde yeğenimin sünnet düğününe katıldım ve gerek organizasyonlar olsun gerek karşılama olsun gerçekten görkemli bir düğündü. Artık arkadaşlar biliyorsunuz ki sünnet düğünlerinde mutlaka gösteriler oluyor. Biz de ailecek karar verip semazen gösterisi olmasını istedik ve asır organizasyon ile anlaştık. Firmadan kesinlikle çok memnun kaldık. İşlerini çok özenli bir şekilde yapıyorlar hiç bir problem yaşamadık. Ayrıca semazen ekibinin her biri birbirinden profesyoneldi. Hayranlık içerisinde izledik ve gerçekten muhteşemdi.


Semazen ekibi bir kaç kişiden oluşan bir gruptur. Semazen‘in başına giydiği sikkesi onun mezar taşını, üstündeki tennuresi kefenini omuzuna aldığı hırkasıda mezarını temsil edermiş. Bizde bu sünnet düğünün de geleneklerimizden biri olan semazen gösterisinin ailemize ve yakınlarımıza hoş bir gece yaşatmak istedik. Herkes gösteriden çok memnun kalmıştı. Semazen gösterileri mevlevi felsefesini günümüzde dönerek yaşatan ve dönüşlerini terlemeden, başı dönmeden, soluksuz bir şekilde dönen dervişlerdir. Bir kere izlerken sizi alıp başka yerlere götürüyor ve çok etkileniyorsunuz.

Ben hiç semazen gösterisi izlememiştim ve bu ekibi izlerken gerçekten çok duygulandım. Eğer sizde islami düğünlerinizde, özel günlerinizde ve organizasyonlarınızda misafirlerinize hoş dakikalar geçirtmek istiyorsanız asır organizasyondan semazen getirtebilirsiniz. Profesyonel kadrosu size gerçekten çok yardımcı olacaktır. Sadece semazen değil özel günleriniz için her türlü organizasyonu bulabilirsiniz.Bu tür islami organizasyonlar arıyorsanız asır organizasyona göz atmalısınız.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.