-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Doğal Taş Kaplama

ads
ads
Taş kaplama işlemini tercih edenler farklı ortamların sağladığı mutluluğu sonuna kadar yaşarlar. Kullanılan taşların doğal taşlar arasından seçilmiş olması, sizleri sakinliğe sürükleyecek nedenler arasında yer almaktadır. Doğal taş kaplama işleminin gerçekleştiği mekanlarda insanlar üzerindeki negatif enerjinin doğal taşlar tarafından çekildiği de bilinenler arasında yer almaktadır.


Doğal Taş Kaplama

Doğanın enerjisinin mekanlarınızda yansıma bulmasına adına gerçekleştirilen simetrik veya asimetrik doğal taş kaplama işleminin ardından sakinliğin farkına varacaksınız. Bu sakinliğiniz, misafirlerinizin evleriniz üzerindeki hayranlık yaratan bakışlarla birleşince de mutluluğa dönüşecektir.

Doğal taş kaplama ve duvar kaplama dizaynına sizlerde katkı sunabilirsiniz, hayallerinizdeki mekanların oluşumu için taşların özel bir dizilimini isterseniz, sizlerin belirlediği kriterler üzerinden taşların dizilimi gerçekleştirilir ve kendi mekanlarınızın mimarı olma fırsatını yakalarsınız. Taş duvar denince de akla eskiden sadece bir kaç model gelirdi şu anda seçenekler de yüzleri aştı binlere yaklaştı.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Son donemde ev dekorasyonunda cok sik kullanilmaya basladi bu taslar ama guzel is cikiyor

    YanıtlaSil
  2. bu şık görüntülü duvar kaplamasıyla,mekanlarda hem doğal hem de modern görünüm yakalamak mümkün.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel kaplama yapmışlar.. İlerde bende düşünüyorum bu şekilde bir taş kaplama modeliyle evimi döşemeyi

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.