-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Grand Theft Auto: San Andreas

ads
ads

Grand Theft Auto: San Andreas Oyunu Satın Al İndir.

Grand Theft Auto: San Andreascep telefonu oyunu

Macera tutkunu musunuz? aksiyon oyunlarını çok mu seviyorsunuz? O halde "Grand Theft Auto: San Andreas" android oyunu tam size göre bir oyun. Kendi çapında en iyi oyunlardan olan kullanıcı sayısı her geçen gün artan ve grafikleri ile kendine çeken oyun. Adeta gerçekmiş gibi gözükmektedir. Bu oyun o kadar kaliteli olmasının yanında bedeli var elbet. Bu oyun ücretlidir.


Grand Theft Auto: San Andreas


Bu oyunu satın alıp indirmek için internet üzerinden arama yaparak gerekli yerden oyunun sunulduğu siteye giderek belli bir miktar karşılığında (18.99 TL) oyunu android cihazlarınıza indirebilir ve oynayabilirsiniz.


Grand Theft Auto: San Andreas Oyununu Google Play Store üzerinden incelemek ve satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.gtasa

Bir önceki android oyunu "Dream League Soccer v2.07" incelemesine göz atabilir, detayları görebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Görev yapmaya çalışsam da pek başarılı olamadım telefonla zor oluyor. Ben genelde geziyorum, yeni araba alıyorum etrafa saldırıyorum yani mobilde böyle bir oyun çok iyi :)

    YanıtlaSil
  2. Oyun PC de oynadım çok güzel ancak mobile sürümü biraz pahalı. 10 TL olsaydı alırdım. Aman çocuklar görmesin!!

    YanıtlaSil
  3. O zamanlar kimsede böyle üstün uzay üssü bilgisayarlar yokken herkes bunu oynar bunu konuşurdu

    YanıtlaSil
  4. Vay be ne günlerdi eskiden hep bu oyunu oynardım zamanına göre mükemmel bir oyundu bence halada mükemmel fakat bundan sonra gta 4 ve gta 5 çıktı onlar daha da bir muhteşem oynanması gereken bir seri gta serisi.

    YanıtlaSil
  5. Bilgisayar ortamında çokça oynadığım ve birkaç defa bitirdiğim bir oyundu. Fakat açıkçası telefon üzerinden para verip de aynı keyfi alabileceğimi pek sanmıyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.