-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Türkiye'nin Köyü Mahallesi

ads
ads
Köyümüz.net sitesi yayın hayatına yeniliklerle devam ediyor. Türkiye’de bulunan tüm köy ve kasabalar için özel sayfalar hazırlayan Köyümüz.net sitesi sayfalarında köylerde ve gurbette yaşayan insanlarımız arasında köprü kurmayı hedefliyor.

Sitede köylerimize ait paylaşımlar, resimler, videolar, hava durumu gibi bölümler yer alıyor.
Köyünüzün hava durumu sayfalarında köyünüze ait önümüzdeki 5 günlük hava durumu
tahmin raporlarını görebiliyorsunuz. Türkiye’nin 35 bini aşkın
köyü hava durumu
tahminleri Köyümüz.Net sitesinde.

 Türkiye'nin Köyü Mahallesi


Köylerimizdeki hanelerin son yıllarda köyden kente göç nedeni ile boş kaldığını belirten site editörleri gayelerinin insanlarımızın geçmişinde önemli bir yeri olan köylerimizi internet ortamında yaşatmak olduğunu belirttiler. Köyümüz.net editörü Hakan Bodurlu yaptığı açıklamada
“Köy demek ata demektir, köy demek her insanın özel tarihi demektir. Bu nedenle köylerimizin unutulmaması insanımızın geçmişi ile geleceği arasında bağlantı kurulması demektir.” dedi.
Site editörü Hakan Bodurlu yaptığı açıklamada Köyümüz.Net ekibi olarak özellikle gurbette bulunan insanlarımızı köyleri, kasabaları, mahalleleri ile buluşturmaya çalışıyoruz dedi. Bodurlu Köyümüz.net olarak tüm köylülerin üye olmadan resim, video, meaj paylaşabildiklerini, kaliteli içeriklerin editörleri tarafından onaylanarak yayına verdiklerini böylelikle tüm köylerimizin yıllarca takip edebilecekleri bir köy arşivini oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Tüm köylerimizin hava durumu, nüfus bilgileri, il ve ilçe merkezlerine uzaklıkları ve ulaşım imkanları, köyün geçim kaynakları, coğrafi özellikleri, gezilecek yerleri hakkında bilgilerin de paylaşıldığı sitelerinde önümüzdeki günlerde daha kullanışlı bazı yenilikleri ziyaretçileri ile buluşturacaklarını söyledi.
Özgün bir yazılıma sahip olan ve
Türkiye’nin Köyü, Kasabası,

Mahallesi sloganıyla yayın yapan  Köyümüz.Net sitesi sade ara yüzü ile okurları ile buluşuyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Güzel düşünülmüş bir proje olmuş içeriğinin güzel olması durumunda tercih edilecek bir site olacaktır

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.