-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » 2.El Araba İlanı Vermek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

ads
ads

İkinci el araba ilanları Vermek

2. El araba ilanları vermek için tam size göre bir platform. Arabanız mı var, arabanızı satmak mı istiyorsunuz, aracınızı satmakta zorluk çekiyorsanız detaylar haberimizde..


Zamanımız artık o kadar çok önemli ki en az bir zaman kaybı bile insanlara çok şey kaybettirebilir. Bundan dolayı günümüzde zaten zaman çok hızlı ilerlemekte ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte buna yetişmekte çok zorluklar çekebilmekteyiz. Teknoloji bizlere çok güzel alternatifler sunmaktadır. Eskiden alış veriş yaparken özellikle 2.el araba almak için araba pazarlarını gezerdik ve bunun içinde her zaman vakit bulup o günü değerlendirmek bize zor gelirdi. Ancak neredeyse her şey elimizin altında bulunmaktadır.


2.El Araba İlanı Vermek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı


Bu sebeple bilgisayarlar, cep telefonlar, tablet ile birçok sorunumuza çare buluyoruz. Ve alışveriş yapmak için de İnternet sistemini kullanmaktayız. Ve insanlar bu yüzden çarşıda, pazarda, mağazalarda değil, sanal ortamlarda bu gereksinimlerini karşılıyorlar. Ancak bu ihtiyaçları karşılamak için yeterince kaliteli e-ticaret siteleri bulunmamaktadır. Bu yüzden bireyler sıkıntı çekiyorlar ve her siteye de güvenmedikleri için sadece incelemekle yetiniyorlar. Bu konumuzda sizlerin de çok işine yarayacağı ikinci el araba ilanlarının yer aldığı çok geniş bir arşive sahip kalitesini ispatlamış birçok müşterinin memnun kaldığı ve inceleme yaparak alışverişini gerçekleştirdiği platformdan kısaca bahsedeceğim:

2elotoaraba.com ismi ile duyulan ve  ülkemizin her ilinde ilanların verildiği araçları bulmanız mümkün. En güzel özelliklerinden bazıları ise, ilan vermenin ücretsiz olması ve çok kolay kullanışlı aynı zamanda fazla zaman harcamadan ilanı yayınlamanızdır.

Bu sistemde hem araba almak için incelemeler yapabilir hemde elinizde bulunan araç varsa onu satmak için ilan vererek onlarca kişiye ulaştırma imkanına sahipsiniz. Bu gibi siteler dediğimiz  gibi çok var ama müşteri memnuniyeti kazanmış siteleri tercih etmeniz hem sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Bu sayede kısa zaman içerisinde müşteriler size ulaşabilir ve alım satım işlerini bu vasıta ile gerçekleştirme imkanına nail olabilirsiniz. 

sahibinden ilan ver seçeneği ile mevcut olan arabanızın ilanını bu kategori ile verebilirsiniz. İlan vermek oldukça basit. Bunun gerekli kategoriye girdiğiniz zaman karşınıza şu şekilde bir sayfa çıkacaktır. Hem üye olarak ilan verebilir hemde üye olmadan ilan vermeniz mümkün. Örnek olması açısından zorluk çekmeden yapmanız için görsel ve video ile bu konuyu destekliyorum. 


2 El Araba İlanı Vermek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

İlk olarak şu bölüme girin  "http://www.2elotoaraba.com/ilan-ver" ve karşınıza yukarıda görseldeki gibi sayfa çıkacaktır. ben tam olarak değil bir kısmını aldım. Tümünü video da göreceksiniz. Bu alanları doldurup ve ilgili aracınıza ait resimlerinizi yükleyip kaydet butonuna bastığınızda ilanınız hazırdır.

Birde sizler için video hazırladık. Çok kolay şekilde nasıl ilan verilir örnek şekilde aşağıda ki videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. 

2 El Araba İlanı Vermek Video izle



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. iyi bir siteye benziyor üyelik açmaya gerek kalmadan ilan vermek güzel seçim

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir siteye benziyor zaman zaman hepimizin ihtiyacı olabiliyor böyle işlerde. Nerden hangi müşterinin çıkacağı belli olmaz her yere ilan koymakta yarar var.

    YanıtlaSil
  3. Türkiye de her 3 kişiden birisi araba alım ve satım işlemini malum siteden gerçekleştirirken bu sitenin işi zor ama tabi ki yolu açık olsun

    YanıtlaSil
  4. İkinci el icin muadil bir cok site var ve butun parsayida o topluyor umarim hersey yolunda gider

    YanıtlaSil
  5. 2 önemli site var onlar neredeyse tekel konumda işi zor gerçekten.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.