-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Dünya Harici Geldiği Düşünülen Neseneler

ads
ads
Artık günümüzde yeni birçok şey bulunuyor. Bazı nesneler var dünyanın dışından geldiği düşünülmektedir. Tam olarak bir açıklık getirilemese de inananlar var inanmayanlar var. Biz bu konuda kararsısız.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. İlluminati üzerinde dönen pek çok yalan-yanlış bilgilerden biride bu sürengen ırk meselesidir.

    YanıtlaSil
  2. daha bir ikisi hariç hiç karşılaşmadığım şeyleri öğrenmiş oldum bilgiler hayal mahsulu değilse çok ilginçler.ufo dişlisi çok ilgimi çekti.

    YanıtlaSil
  3. Küre ve ufo dişlisi gerçekten ilginç insan bu düşüncelere daldığı zaman sürü ile cevapsız soru ile karşılaşıyor

    YanıtlaSil
  4. Bene bugünkü teknolojilerin birçoğu uzaylılar tarafından getirildi. Özellikle Amerika ve gene özellikle 2. dünya savaşından donra bu uzaylılarla iletişimi sonucu teknolojide zamanın çok çok ilerisinde yol katetti.

    YanıtlaSil
  5. İlgic bir konu olmus yazan arkadasin eline saglik bizide bu konuda bilgilendirmis oldu

    YanıtlaSil
  6. Meteorlar falan dünya dışından gelebilir fakat işlenmiş nesnelerin pek dünya dışından geldiğini zannetmiyorum bence kurmaca hepsi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.