-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yabancı Dil Öğretiminde Yarım Asırlık Tecrübe

ads
ads

            1951 yılında Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri arasındaki özel bir antlaşma ile kurulan Türk-Amerikan Derneği önemli bir sivil toplum örgütüdür.

            Yarım yüzyılı aşan tecrübesi ile Türk-Amerikan Derneği Dil Okulları sadece İngilizce değil Almaca, Türkçe, Fransızca, İtalyanca, Rusça gibi uluslararası arenada kabul gören pek çok dil öğrenimi ve kültür programları hazırlamaya devam etmektedir.


Yabancı Dil Öğretiminde Yarım Asırlık Tecrübe


             64 yılda yüz binlerce Türk vatandaşının yabancı dil eğitimi aldığı Türk-Amerikan Derneği Dil Okulları, uluslararası geçerliliği olan ve her yıl dünyada bir milyondan fazla kişinin başvurduğu seviye belirleme sınavına hazırladığı ielts kursu ile kursiyerlerinin İngilizce okuma, yazma, anlama ve konuşma becerilerinin tümünü geliştirmeyi amaçlamaktadır.

             Üniversitelerde yabancı dil hazırlık sınıflarını okumadan direkt bölüme başlamak isteyen herkes üniversitelerin yapmış olduğu hazırlık atlama sınavlarını geçmesi gerekir. Bu sınavlara yönelik hazırlık atlama kursu düzenleyen TAD ile birçok öğrenci bu sınavlarda başarıyı yakaladı. Şimdi sıra sizde… TAD’ın düzenlediği başta yds kursu olmak üzere tüm kurslar hakkında detaylı bilgi almak için http://www.tadmecidiyekoy.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. öğretmen güdümlü öğretimden, öğrenci ağırlıklı bir düzene geçiş açıkça görülmekte

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.