-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Zamanlama Budur İşte

ads
ads
Bu videoda çok ilginç bir o kadarda güzel görseller göreceksiniz. Tam zamanında çekişmiş fotoğraflardır. Hepsi birbirinden güzel "Liste20" Youtube kanalı tarafından hazırlanmış 20 çekilmiş fotoğrafı izliyoruz.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. bu kadar olur yani harika resimler birçoğu photoshop olabilir. bnun gibi kasten çekilmiş birçok resim de var.

    YanıtlaSil
  2. bende arkadaşa katılıyorum güzel video ama çoğu photoshop galiba çünkü bu kadarda olmaz mesela uçak öyle düşmez diye tahmin ediyorum

    YanıtlaSil
  3. Harbiden zamanla budur başlıktada olduğu gibi :) Nasıl yakalamışlar bu anları hayret. Bende çok kere bu tip anları yakalamaya çalıştım ama bir türlü beceremedim::)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.