-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » 2016 Saç Renkleri ve Modelleri

ads
ads
Her sezon değişen moda ve trendler, saç modellerini ve tabi ki saç renklerini de etkiliyor. Geçen sezon moda olan bir saç rengi veya saç modeli, bu sene demode kalabiliyor. Bu yüzden eğer modaya uyum sağlamak istiyorsanız önerilerimi dikkatle okumanızı tavsiye ediyorum :) Ve konuyu fazla uzatmadan 2016 saç renkleri ve trendleri ile ilgili önerilerime geçmek istiyorum.

2016 Saç Renkleri

2016 sezonunda trend saç renkleri genelde doğal duran saç renkleri. Peki nedir bu doğal saç renkleri diye soracak olursanız ; Küllü saç renkleri ve Işıltılı saç renkleri buna harika birer örnek. Son sezon zaten bu 2 saç rengi inanılmaz bir hızla trend oldu. Tabi ki bunda kırmızı halı ünlülerinin de payı yok değil.

Saç Renkleri

2016 saç renkleri ile ilgili önerebileceğim ilk şey bu yüzden ışıltılı saç renkleri olacak. Bundan 1 sene önce bu yazıyı yazıyor olsaydım sanıyorum ilk olarak küllü renklerden bahsederdim ancak son 6 ayda ışıltılı saç rengi , küllü renkleri solladı ve daha trend bir hale geldi. Bu yüzden ilk bunlardan bahsedeceğim ve sonrasında küllü renkler ile ilgili bilgiler vereceğim. Hazırsanız bu saç renkleri ile ilgili önerilerime başlıyorum.

Işıltılı Saç Renkleri

Işıltılı saç renkleri yeni yeni kullanmaya başladığımız bir tabir. Popüler olmaya başlayıp trend olduğundan bu yana ise hemen hemen her kadının ağzında. Peki nedir bu ışıltılı saç renkleri? Saçlarınızın arasına mevcut renginin 2-3 ton daha açığı atılarak elde edilen renklere ışıltılı saç renkleri diyoruz. Bu saç renginin bu kadar popülerleşmesinin arkasında yatan sebep tabi ki çok ama çok doğal durması. Hiç bir şekilde yapay bir görüntü yaratmıyor ve en güzeli de her saç rengine uygulanabiliyor. Yani siz koyu kahverengi saç rengine bile sahipseniz bunun 2 - 3 ton açığı aralara attırarak kolayca elde edebileceğiniz bir saç rengi.

2016 Saç Renkleri ve Modelleri

Küllü Saç Renkleri

Küllü saç renkleri de aynı ışıltılı saç renkleri gibi çok doğal duran saç renkleri arasında. Hatta bana soracak olursan ışıltılı renklerden çok daha doğal durduğunu söyleyebilirim. En yakıştırdığım renkler ise kumral ve sarı tonlarına uygulanan küllü renkler. Bunlara küllü kumral diyoruz. Benim favori saç renklerinden birisi de küllü kumral saç renkleri.Aşağıdaki saç rengi örneğini incelerseniz eminim ki siz de çok beğeneceksiniz :)

2016 Saç Renkleri ve Modelleri 1


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Kadınların olmaz olması saçlarıdır. Dolayısıyla saç modasını takip etmek onlar için herşeyden daha önemli. Zaten insanı güzelleştiren saçlarıdır. Dolayısyla saçlarımızın bakımına dikkat etmeliyiz..

    YanıtlaSil
  2. 2016 kışında doğal saçlar yine popülerliğini korusa da çılgın renkler de hayatımıza girdi.

    YanıtlaSil
  3. insan kendine yakışan saç reng. ve modeli olduğu vakit sırıtmıyor

    YanıtlaSil
  4. Aslında her insana yakışan bir saç şekli vardır. Ancak bayanlar bu konuda ısrarcı bir şekilde saç şeklini sürekli değiştirip yeni bir arayışa giriyorlar. Bence doğal olmak yeterli.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.