-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Çelik Haddehanesinin Laboratuvar Çalışmaları

ads
ads

                Çelik üretimi hassasiyetle ele alınması gerekli olan iş kolunu oluşturmaktadır. Bu cümleden olarak da gereken ciddiyetin ortaya konularak söz konusu iş alanına yönelik sıcak vasıflı çeliklerin imalatında yılların birikiminden yararlanmak gerekli olmaktadır.

Çelik Haddehanesinin Laboratuvar Çalışmaları


            Tam da bu noktada ortaya konulmakta olunan gelişim çizgisi açısından Has Çelik, yapmış olduğu birçok çalışmalarıyla söz konusu bu alana dönük olmak üzere birçok unsurları dikkatle irdeleyerek ve ardından %100 çatlak kontrolünü hem iç yüzey hatlarında hem de dış yüzey hatlarında gerçekleştirerek böylelikle dövme çelik meydana getirebilmektedir. Çeliklerin bilimsel cihazlarla test edilmesi için de elbette çağın gereklilikleri kullanılarak;
- Zwick/Roell çekme cihazı,
- Rockwell sertlik ölçme cihazı,
- Spektral analiz cihazı gibi birçok bilimsel ölçümleriyle en iyi sonuçların elde edilerek bu sayede çelik lama çeliklerin üretimlerinin yapılmasına hızlılık katılmaktadır.


            Aynı zamanda kalite politikasının bir gereği olarak da sözü edilen Soğuk Çekme üzerine yapmış olduğu çevre bilinçli çalışmalarıyla da daima eldeki verilerini en iyi haliyle http://www.hascelik.com/ olarak hızlıca sunmasını devam ettirmektedir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.