-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kişisel Donanımlara Yardımcı Kurslar

ads
ads

                Kişisel donamım iş hayatında son derece önemlidir. Yaptığımız işin gerekliliklerine göre bilmemiz gereken ve kullanmak zorunda olduğumuz programlar vardır.

                Program kullanımı kişilerin tek başına öğrenemeyeceği birçok detaylı içeriklere sahiptir. Bunları öğrenmek için ise pek çok kurs seçenekleri mevcuttur. Bunlardan en yaygın ve kullanım oranı geniş olan Autocad Kursu Dünya'da da geniş kitlelere hitap eden bir cad programıdır. Bu program sayesinde iki ve üç boyutlu çizimler, katı modellerin milimetrik ölçümlemeleri ve daha fazla çizim işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.




                Bilgisayar günümüzde hayatımızın her anında vazgeçilmez bir yer almıştır. Doğru ve donanımlı bilgisayar kullanmak bu anlamda oldukça önemlidir. Bilgisayarla bazlı çalışmalarda excelin epey geniş kullanımı vardır. Doğru excel kullanımı için Excel Kursu eğitimiyle sağlanabilir.

                Mühendislik ve mimarlık alanlarında olmazsa olmaz çizimler şüphesiz ki üç boyutlu çizimlerdir. Üç boyutlu çizimler sayesinde projelerin daha anlaşılır ve detaylı olarak tasarlanması mümkündür. Üç boyutlu çizimler için 3d max kursu seçenekleri tercih edilebilir. Program konusunda detaylı içerikler konusunda biladim.com yol gösterebilir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Autocad R14 ile başlamıştım ve inanın ki insanın kolunda altın bilezik oluyor eğer azıcık ilginiz varsa katılın bence

    YanıtlaSil
  2. Evet mimar ve insaat,elektrik teknikerlerinin mutlaka ogrenmesi gereken programlar bunlar galiba

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.