-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Metin2 Pvp Serverler de Efsun Dağıtımları Nasıl Olmalı?

ads
ads
Merhabalar arkadaşlar.Bügünkü makalemizde siz kıymetli metin2 serverler oyuncularına efsun nesnelerinin oranlarından bahsedeceğiz.Bütün pvp serverler oyuncularının da bildiği üzere bütün metin2 pvp serverler de efsun oranlarında farklılıklar görebiliyoruz.Örneğin kimi serverde max hp oranı 2500 kiminde 2000 kiminde 3000 hatta bazı emek serverler de 3500 olduğunu bile görebiliyoruz.Ve tabi bu değişiklik sadece hp oranlarında değil savunma değerlerindede görülüyor.Efsun oranları çokta önemli olarak görülmesede aslında gerçekten önemli.Örneğin sadece max hp oranının değişmesiyle bile bu değişime paralel olarak damagelerde de değişiklik yapmak gerekiyor.Yani efsun oranlarını ayarlamak sandığınız kadar kolay değil.Hatta ve hatta metin2 serverler de sadece damageler değil hp oranının değişmesiyle birlikte savunmalarında doğru orantıyla değişmesi gerekiyor.

Metin2 Pvp Serverler de Efsun Dağıtımları Nasıl Olmalı?


Kıymetli dostlar.Sizlerinde bildiğiniz üzere en çok kullanılan efsun oranlarına bakacak olursak max hp genellikle pvp serverler de 3000 ile 2500 arasında değişiyor.Kılıç bıçak çiftel ok çan ve yelpaze savunmaları ise genellikle 15 oluyor.Fakat 20 olan serverler de yok değil.Hatta bazı metin2 pvp serverler e baktığımızda efsun oranlarının otuz binlerde yani son sınırda olduğunu görüyoruz.Böyle serverler çok tercih edilmese de bazı metin2 serverler oyuncuları tarafından tercih ediliyorlar.Efsun oranlarının çok önemli olduğunu editli itemlerle düz itemler arasındaki farktan anlayabiliyoruz.Örneğin 12 zeka veren bir kalkanla 25 zeka veren editli bir kalkanın arasındaki güç farkını çok kolay fark edebiliyoruz.Bu sebeple serverlerin başarıya ulaşması için efsun oranlarının düzgün ayarlanması çok önemli.

Arkadaşlar eskiden pvp serverler de ve özellikle de emek serverler de istediğimiz efsunu getirmekte çok zorlanıyorduk.Bunun sebepi efsun nesnelerini tek tek itemin üzerine koymak zorunda olmamızdı.Fakat şu anda yeni açılan serverlerin hemen hemen tamamında f5 tuşuyla efsun botuna koyarak istediğimiz efsunları ve oranlarını yazarak kısa bir sürede istediğimiz efsunda itemi elde edebiliyoruz.Hatta bazı metin2 pvp serverler oyuncusu arkadaşlar bu işi daha da ileriye götürüp tek çarla yetinmeyip birden fazla çar açıp aynı anda bir sürü itemi bota koyarak zamandan tasarruf ediyorlar.Editsiz serverler gibi pvp serverler çeşitlerinde editli item olmadığı için yüksek efsunlu getirmek her zaman önemli oluyor.Evet arkadaşlarım bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.