-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Profesyonel Havadan İnsansız Hava Araçları ile Havadan çekim

ads
ads
Dronelar hayatımıza yep yeni bakış açıları katmaya devam ediyor, gelişen teknoloji ile bakış açılarımız vizyon kazanırken droneların sinema sekötöründe olan zengin vizyon katkısı göz ardı edilemez.



Türkiye'de bu alanda 14 yıldır hizmet veren Adronepictures adlı firma bu işi erbabıyla yapan asıllı firmalar arasında öncü olarak yer alıyor kullanmış olduğu ekipmanlar, piyasadaki standartların üst seviyesinde olduğu için müşteriler mutlu ve bir sonraki çalışmaya randevu alarak ayrılıyorlar, peki Adronepictures tam olarak ne yapar film endüstrisine nasıl hizmetler verir firma genel müdürü Aziz M.Bakır ile yaptığımız görüşme ile bize birçok detayı açıkladı işte piyasada lider konumda yer alan Adronepictures'ın sinema ve film endüstrisine verdiği hizmetleri firmanın yetkilisi Aziz Mücahit Bakır'dan dinleyelim: Adronepictures 2001 yılında kuruldu ve o günden bu güne gelişen teknoloji ile başta sinema , reklam, dizi ve klip sekötürünün yanı sıra inşaat, şantiye ilerleme aşamaları için havadan çekim, inşaat firmalarının satış ofisleri ve pazarlama birimleri için havadan sanal gerçeklik içeren kat manzaraları görüntüleri en başlıca hizmetlerimiz arasında yer alıyor,

Sinema, reklam ve film endüstrisi için profesyonel video kameraları ile havadan video hizmeti veriyoruz. Kullandığımız ekipmanlar tamamen sinema endüstrisinde kalite yönetimine uygun olarak seçiliyor ve ekipman teçhizat listemize yerleşiyor, piyasada bu işi yapan daha doğrusu yapmaya çalışan bir çok firma yer alıyor, fakat biz farkımızın kalitemiz olduğunu websayfamızdaki 140 referans ve Bin'in üzerinde çekim sayısı ile piyasaya kendimizi tanıtmış bulunuyoruz, Vizyon anlamında gelişen teknoloji ile piyasada her zaman yenikleri en hızlı şekilde takip eden ve bu yenilikler için gereken tüm yatırımları zamanında yapan rakipler ile olan rekabetimizi çevreye ve insana olan saygımızla en iyi şekilde hedeflerimiz doğrultusu ile sürdüreceğimize ve liderliğimizi koruyacağımıza inancımız tamdır. Eğer sizde firmalarınız için havadan fotoğraf, havadan video çekimleri yaptırmayı düşünüyorsunuz www.adronepictures.com'da yer alan referanslarımıza ve alt sitelerimize göz atmanızı rica ediyor, bizimle çaışmak için sizi bekliyoruz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.