-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sorunlu Binalarınızı Modernize Edin

ads
ads

Günümüzde yaşam alanlarının tasarımlarında modernite kavramı oldukça öne çıkmıştır. Bireyler yaşam alanı tercihlerinde sağlamlık ve dayanıklılık kadar görünüme de oldukça büyük önem vermektedirler. Bu nedenle yapı ve inşaat firmaları hem modern görünüme sahip ve hem de deprem ve diğer doğal afetlere ve tehlikelere karşı dayanıklı yaşam alanları inşa etmektedirler.

Sorunlu Binalarınızı Modernize Edin


                Özellikle son yıllarda gerek devlet tarafından yaptırılan ve gerekse bina sahiplerinin istekleri doğrultusunda gerçekleştirilen Kentseldönüşüm projeleri yukarıda bahsettiğimiz sağlam ve modern görünümlü binaların sayılarının artmasını sağlamıştır. Söz konusu dönüşüm işlemlerinde yasalarda belirlenen standartlara uygunluk sağlanması şarttır.

                Bu nedenle dönüşüm projesi gerçekleştirmek için mutlaka alanında uzman bir danışmanlık firmasından hizmet almanız gerekmektedir. Epos; dönüşüm Proje geliştirme alanında kurumsal ve kaliteli hizmet sunan bir danışmanlık firması olarak faaliyet göstermektedir.

             Firma hem yasal gerekliliklere uygun ve hem de modern bir görünüme sahip Gayrimenkul geliştirme projeleri ile daha modern ve şık yaşam alanlarının geliştirilmesine katkı sağlamaktadır.
                www.epos.com.tr adresli internet sitesinde firmanın sunduğu hizmetlere ilişkin bilgilendirmeler ve proje örnekleri yer almaktadır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.