-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Brothers in Arms 3 v1.4.2

ads
ads

Brothers in Arms 3 v1.4.2 Oyunu İndir.


Brothers in Arms 3 v1.4.2 android cep telefonu oyunu.


Savaş oyunları en çok oynanan android oyunudur. Savaş oyunu tutukunları için "Gameloft" tarafınca geliştirilmiş olan en son versiyon oyundur bu.

Brothers in Arms 3 v1.4.2 görsel efektleri ile ilgi çekmekte ve daha zorlu alanlar yer almaktadır. 17 tane tank ve aynı zamanda internet üzerinden arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

Brothers in Arms 3 v1.4.2


Türkçe ve İngilizce olarak iki ana dilden oluşmaktadır. Lisansı ücrtsizdir. Google Play Store servisini kullanarak oyunu indirebileceğiniz gibi aşağıda vermiş olduğumuz bağlantı ile de indirebilirsiniz.

Android 4.0 ve üzeri sistemlere uygundur. 34 Mb dosya boyutu vardır.

Brothers in Arms 3 v1.4.2 oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA3HM


Bir önceki android oyun tanıtımı >> "Leps World" Klasik mario oyununun geliştirilmiş versiyonudur. İlginize çekecek oyunlardandır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bu oyunu ilk çıktığı hafta indirmiştim 3-4 ay oynadım çok sardığı için silmiştim tekrardan yüklemeyi düşünüyorum kaldığım yerden devam ederim inşallah.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.