-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » GECELİK MODELLERİ

ads
ads
Eğer Gecelik modelleri siparişi vermeyi düşünüyorsanız, bu yazı tam size göre! www.renklidolap.com editörleri, gecelik alışverişi yapacaklar için bu yazıyı hazırladı. Siz de bu yazıyı okuyarak, gecelik alışverişinizi en hızlı ve güvenli şekilde nasıl tamamlayabileceğinize dair fikir sahibi olabilirsiniz.

Fantazi Gecelik Modelleri

Fantazi gecelik modelleri, iç giyim sektörünün amiral gemisi haline gelen gecelik modelleridir. Türkiye’de fantazi gecelik modelleri üretimi yapan 100’e yakın tekstil firması mevcuttur, ve fantazi iç giyime olan talep her yıl artmaktadır. Mevcut Türkiye şartlarında, ekonomik durumu, eğitim durumu, sosyal statüsü ne olursa olsun bütün kadınlar fantazi gecelik alışverişi yapmaktadır. Peki fantazi gecelik modelleri satın almak istiyorsanız nelere dikkat etmelisiniz? Elbette pek çok müşterinin dikkat ettiği şeyler ürünün görüntüsü, giyildiğinde üzerinizde nasıl duracağı, fiyatı, kargo hızı gibi etkenlerdir. Fakat söz konusu fantazi iç giyim olunca bunların yanına paket gizliliği, müşteri gizliliği, ödeme gizliliği gibi etkenler de eklenmektedir.



Öncelikle ürünün ne tür bir fantazi iç giyim modeli olacağına karar verin. Eğer fantazi olmasına rağmen asil bir görüntüye sahip olmak istiyorsanız, hem seksi hem de asil görünmenizi sağlayacak olan saten gecelik modelleri bizim önerimizdir. Saten yapısı sayesinde hem aşırı fanteziye kaçmamış, hem de uzun tercih edebileceğiniz modeller sayesinde aynı anda seksi de görünmüş olursunuz. Eğer kışkırtıcı ve dişiliğinizi ön plana çıkaran fantazi gecelik modelleri arayışındaysanız, babydoll, tül veya dantel şeklindeki seksi gecelik modelleri almanızı öneririz. Alacağınız geceliğin rengi ruh halinize, partnerinizin ve sizin zevklerine göre değişse de, saten geceliklerde siyah ve kırmızı, transparan gecelik modellerinde ise başta kırmızı ve siyah olmak üzere mor, yeşil gibi renkler de tercih edilebilir.
Renklidolap.com’dan 15 TL’den başlayan fiyatlarla fantazi iç giyim alışverişi yapabilirsiniz. Peki ya gizlilik? www.renklidolap.com, size gizlilik konusunda mükemmel bir deneyim yaşatıyor. Siparişinizi verdiğiniz andan itibaren, ürünün paketini teslim alana kadar her aşama %100 gizlilik ilkesi doğrultusunda gerçekleşiyor. Siparişinizi verdiğinizde müşteri bilgileriniz güvenli sunucularda tutuluyor, kredi kartı bilgileriniz ise sunucularımızda tutulmadan 256 bit SSL sertifikası güvencesiyle doğrudan bankanıza iletiliyor. Üstelik kredi kartı ekstrenizde sitemizin ismi veya iç giyimle alakalı herhangi bir ibare yer almıyor. Ürün dikkatli biçimde gizli şekilde paketleniyor, ve gizli kargo yöntemiyle kargoya veriliyor. Ürün faturası kapalı zarf içerisinde size teslim ediliyor ve paket içeriğini kargo görevlisi bile öğrenemiyor. Havale / EFT yöntemleriyle ödeme yapmak isterseniz, hesap özetinizde iç giyim veya renklidolap.com ile ilgili hiçbir ibare yer almıyor. Verdiğiniz sipariş aynı gün içerisinde kargoya verilip, ertesi gün gizli bir biçimde size teslim ediliyor.

Saten Gecelik Modelleri

Saten gecelik modelleri, Türkiye’deki kadınlar tarafından en çok tercih edilen modellerden biridir. Gerek evli, gerekse de bekar, hatta genç ve yaşlı fark etmeksizin hemen hemen her kadının gardırobunda saten gecelikler yer almaktadır.

Saten gecelikler kalitesine göre 19 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulsa da, 300 TL’ye varan fiyatlarla da alıcı bulabiliyor. Özellikle canlı renkleri ve ipeksi yüzeyleri sayesinde, kadınlara maksimum konfor yaşatan saten gecelikler, hem uzun hem de kısa modelleriyle çok popüler. Üstelik fantazi gecelik modelleri almak istiyorsanız saten fantazi gecelik modellerini www.renklidolap.com adresinde bulabilirsiniz.



Saten gecelik modelleri üreten başlıca firmalar, Pierre Cardin, NBB, Nilay, Bondy, Denizgülü, Versace gibi firmalar olmakla birlikte, Türkiye pazarında genellikle bulabileceğiniz saten gecelikler Çin malı olanlardır ancak, AZO boyar madde testinden geçmeyen Çin markalarını tercih etmeniz tavsiye edilmez, zira AZO boyar maddesi içeren gecelik modelleri alışverişi kansere yol açabilir.


Siz de Renklidolap.com’a gelin, sıra dışı bir alışveriş deneyimi yaşayın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Gerçekten birbirinden güzel gecelikler var. Modelleri çok beğendim. Fiyatlarıda diğer yerlere göre oldukça uygun gözüküyor.

    YanıtlaSil
  2. alttan esintilerle birlikte hatun kişiye rahatlama, erkek kişisine de göze nur inme durumu yaratır.

    YanıtlaSil
  3. Çok şık modeller var gerçekten özellikle yaz ayları için uygun modeller bulunması güzel olmuş. Bayan arkadaşıma önereceğim.

    YanıtlaSil
  4. Rahim Maraşlı26 Mart 2016 23:55

    Kadınlar lütfen gecelik alırken dikkatli olun, çoğu gecelik üreticisi şirket Çin malı ve sağlığa ciddi şekilde zararlı olan boyaları kullanan kumaş ithal ediyor. Haberde uyarıyı yetersiz bulduğum için yazıyorum, güvendiğiniz markaların etiketlerinde yer alan kumaşla ilgili bilgileri akıllı telefonunzdan araştırmadan satın almayın

    YanıtlaSil
  5. Saten gecelikler her mevsimde rahatlıkla kullanılabilir, giyimine özen gösteren hanımlar için erkeği etkilemenin galibe en kaliteli yolu siyah ya da gece mavisi tonlarında asil bir saten gecelik olur. Şahsen en çok etkilendiğim iki renk

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.