-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » KASKO HESAPLAMA

ads
ads
Belki ev belki bir araç insanların ‘’bu benim ‘’ dedirtebilmekte bu neden ile de insanlar yaşam boyu her zaman bir şeylerin sahipliğini istemektedir ve bu sahiplik insanları mutlu etmektedir. Araç satın almak biraz daha özgürlükçü bir hareket olmakta ve insanlar istedikleri zaman istedikleri yere gidebilmekte ve ilk yapılan kasko hesaplama olmaktadır. Kişiyi ve aracı kazalara, yanma, çalınma ve benzeri durumlar için koruma altına alan bu sigorta türü devlet tarafından zorunlu hale getirilmemekte ve araç sahibinin isteğine bırakmaktadır. Günümüz koşullarında unutulmaması gereken bir nokta vardır ki kazanın nereden geleceği belli olmamakta, park halinden çıkar iken veya aracı park edecek iken de ağaca çarpıp araca hasar verilebilmektedir. Bu neden ile aksatılmaması gereken sigorta türü olmaktadır.



Galeriden veya sigorta şirketlerinden yapılacak kasko sorgulama ile aşağı yukarı toplam ne kadar bedel çıkabileceği bilinmekte ve toplam tutar eşit taksitler haline getirilmektedir. İlk taksitin ödenmesi ile süreç başlamakta ve diğer seneye kadar bu hizmet devam etmektedir. Türkiye toprakları içerisinde geçerli bu sigorta türü de bir senelik olmakta ve her sene yenilenmektedir.Galerilerden ve sigorta şirketlerinden kasko teklifi alın şeklinde istekte bulunabilmekte ayrıca internetten daha detaylı araştırma da yapılabilmektedir. Kişinin kendi aracını koruyabilmesi için gerekli olan bu sigorta bedeli belirli teminatlar çerçevesinde hemen hemen aynı olmakta; ancak ek teminatlar ve daha fazla maddi hasarların karşılanması istendiğinde tutar da isteklere doğru orantılı olarak artmaktadır.

Bilgi çağında olmamız gerçeğini bilerek istenen her bilgiye kolaylık ile ulaşıldığı günümüzde internet ortamına yazılacak 2016 kasko başlığı her türlü bilgi ve sonucu kişinin karşısına çıkartmakta böylelikle detaylı araştırmalar sonucunda en doğru karar verilebilmektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.