-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Muhasebe yazılımı kullanmanın şirketler açısından önemi

ads
ads
Küçük veya büyük ölçekli bütün ticari firmalar, ticari faaliyetlerinin planlaması ve gelecek durumlarını kontrol edebilmeleri için her zaman muhasebe bilgilerine ihtiyaç duyarlar. Fenesoft Ticari yazılımları, kullanıcılarına üstün bir kolaylık sağlayarak bütün muhasebe işlemlerinin tek program üzerinden takip edilmesini sağlar. Programda yer alan çoklu şirket açma özelliği sayesinde, birden fazla işletmenin muhasebe kaydını tutan işletmeler bir çok farklı programa ihtiyaç duymazlar. Programa kaydedilen bütün verilere hızlı raporlamalar sayesinde tek tık ile ulaşılabilir, işletmenin günlük kazanç ve kasa çıkışları tek sayfada görüntülenebilir. Fenesoft muhasebe yazılımı, işletmelerin dönem başından dönem sonuna kadar geçirdiği bir faaliyet dönemine ait kar ve zarar analizi yapmasını sağlar ve zengin raporlama menüleri ile işletmenin ekonomik durumunu bütünü ile ortaya çıkarır. Yenilikçi yazılım ürünlerini, 12 ülkede 3.5 milyonun üzerindeki kullanıcıya gururla ulaştıran yazılım sektörünün öncü markalarından biri olan Fenesoft, kaliteyi odak noktası haline getirerek ekonomik, ileri düzeyde kullanım kolaylığı olan ticari yazılımlar üreterek ve kullanıcı memnuniyetini hedefleyerek gelişimine devam etmektedir. Fenesoft, dinamik çalışma prensibi ve sektöründe 15 yıllık tecrübesi ile ticari yazılım kullanıcılarının isteklerini bütünü ile kavrayabilmiş, yazılım kullanıcılarının ihtiyaç duyduğu ve duyabileceği bütün muhasebe modüllerini geliştirdiği programlarında kullanıma sunmuştur.

Muhasebe yazılımı kullanmanın şirketler açısından önemi


Fenesoft tarafından geliştirilen paket programların başında; ön muhasebe programı, stok kontrol programı, kasa programı, cari hesap yönetimi, fatura yazdırma programı, müşteri takip programı, sipariş takip programı ve teklif yönetim programları gelmektedir. Kullanıcı için zaman kaybını büyük ölçüde engelleyen, eğitim gerektirmeyen, kolay anlaşılır program yapıları ile Fenesoft programları, Ön Muhasebe Takibi, Cari takibi, Kasa, Stok, Personel, Çek, Senet, Teklif, Sipariş, Banka, İstatistikler, Teknik Servis, Fatura kesme ve yazdırma modülleri ile fulll sürüm olarak demo kullanımlarına açıktır, demo sürümlerini http://www.fenesoft.com/ sitesi üzerinden 'programı indir' linki yardımı ile tek tık ile indirerek işletme muhasebe kayıtlarınızı girip deneyebilir, her türlü sorunuz için http://www.fenesoft.com/ internet sitesi üzerinden Fenesoft Müşteri temsilcisine ulaşarak bilgi ve uzaktan yardım alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Güzel bir yazılıma benziyor. SAP sistemine geçmemiş işletmeler kullanabilir. Ama artık çoğu işletme SAP sistemine geçerek yenileniyor.

    YanıtlaSil
  2. Evet muhasebe programlari olmazsa olmazlardan bu iste uzman arkadaslardan yardim almak lazim

    YanıtlaSil
  3. muhasebe yazılımları interaktif oldu neredeyse kullanılması mecburi bir hale geldi

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.