-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Ortaokul Hayatımın En Kötü Yılları Filmi (2016)

ads
ads

Ortaokul Hayatımın En Kötü Yılları - Middle School: The Worst Years of My Life Filmi


Film tür olarak komedi içerikli olup yönetmeni "Steve Carr" oyuncularından bazıları "Lauren Graham , Efren Ramirez , Rob Riggle , Andrew Daly , Jacob Hopkins" ve vizyon tarihi ise "07 Ekim 2016" ABD yapımı sinema filmidir.

Ortaokul Hayatımın En Kötü Yılları Filminin Özeti:


güncellenecektir.


Middle School: The Worst Years of My Life fragmanını izle


Not: (bu video "Movieclips Trailers" youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır.)




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Filmde ki oyuncu ekibi gayet güzel eğlenceli bir filmede benziyor fragmanda heyecan uyandırdı bakalım nasıl bir film olacak

    YanıtlaSil
  2. Orta okul hayatımın en kötü yılları merakla beklediğim bir filmdi. Gerçektende komik, ve ilginç bir film olmuş. İzlenmesi gereken, komedi sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film.

    YanıtlaSil
  3. Fragmanı izledim ve çok hoşuma gitti. Bu yılın en iyi komedi filmlerinden olacağına hiç şüphem yok. Mutlaka sinemada izleyeceğim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.