-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Otobüs Haberlerinin Yedi Adresi www.otobushaberleri.com

ads
ads
Otobüs sektörü sürekli kendini yenileyen ve gelişme gösteren bir sektör haline geldi.Otobüs teslimatları ,firma değiştiren otobüs firmaları , yeni otobüslerin tanıtımları genel olarak tüm otobüs haberleri http://www.otobushaberleri.com sitesi üzerinden yayınlanmaktadır.Özellikle son günlerde yeni travego otobüslerinin lansmanı ile hareketli günlerin yaşanması bekleniyor sizde otobushaberleri.com sitesini takipte kalın habersiz kalmayın.

Yeni nesil otobüs bileti sitesi olan http://www.otobusbiletin.com/ ile güvenli bir şekilde otobüs biletinizi satın alabilirsiniz.

Türkiye'nin hemen hemen her noktasına seferleri bulunan farklı firmaların biletlerini listeleme imkanına sahip oluyorsunuz.

www.otobusbiletin.com online olarak hizmet veren bir sistemi ziyaretçilerine sunmaktadır.Bir çok yerel ve genel olarak
hizmet veren otobüs firmalarının biletlerini tek çatı altında toplayarak aradığı bileti kolayca bulmayı hedeflenmektedir.

Hangi otobüs firmalarının sistem içerisinde yer aldığınız belirtecek olursak.Metro Turizm ,Ulusoy Turizm ,Kayseri Süha Turizm,Uludağ Turizm gibi

Otobüs Haberlerinin Yedi Adresi www.otobushaberleri.com
önde gelen otobüs firmalarıyla da seyahat edebilirsiniz.Bunun yanında ise sadece yerel olarak hizmet veren şirketleride tercih edebilirsiniz



İstanbulOtobüs Bileti almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.Bu güzergah üzerinde sizlere bir çok otobüs firmasını seçenek olarak sunuyoruz.Bunlar İstanbul  otobüs biletleri  sitemimiz  üzerinden satın alınmaktadır.İstanbul  merkezli seferleri  gerçekleştiren otobüs firmaları
Sahil  Seyahat 
Ulusoy  Turizm 
Lüks  Karadeniz   Turizm
Fındıkkale  Turizm

Metro  Turizm 

Kanberoğlu Turizm ve  Doğu Karadeniz  Turizm.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.