-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Topuklu Ayakkabılar

ads
ads
Topuklu ayakkabı seçmek kolay değildir. Uzun sürer, uğraş gerektirir. Her modeli ayrı ayrı denemek, rahatlığından ve uzun süre giymenin rahatsız etmeyeceğinden emin olmak gerekir. Bu nedenle birçok insan için eziyet haline gelir. Topuklu ayakkabı seçmeyi kolay hale getirmek de elbette mümkün. Ancak bunun için kişinin kendi vücudunu tanıması gerekir. Her topuklu ayakkabı herkes için uygun olmayabilir. İlk defa topuklu ayakkabı giyecek kadınlara dolgu topuk ayakkabılar öneriliyor ancak bu doğru olmayabilir, dolgu topuklar her kadının kullanabileceği modeller değildir.

Topuklu Ayakkabılar


Topuklu ayakkabı seçimi yaparken boy uzunluğu göz önüne alınmalıdır. Çok uzun boylu kadınların çok yüksek topuklu ayakkabılar giymesi, uzun boyu bir avantajdan dezavantaja dönüştürebilir. 

Dolayısıyla uzun boylu kadınların platform topukları çok tercih etmemesi önerilir. Çok kısa boylu kadınların ise dolgu topuk ayakkabıları ilk tercih olarak görmemesi gerekir.

Topuklu Ayakkabı Giymenin Avantajları

Orta boylu kadınlar için en uygun ayakkabı modellerinden biridir. Orta boylu kadınlar topuk boyu konusunda sorun yaşamazlar, kısa topuk ya da platform topuk fark etmeden, rahatlıkla tercih edebilirler.

Vücut duruşu, giyilen ayakkabıya göre değişir, şekil alır. Topuklu ayakkabılara göre de farklı bir duruş sergilenir doğal olarak. Topuklu ayakkabı giyen kişilerin dik durması, yürürken eğilmemesi gerekir, zaten topuklu ayakkabı bunlara imkân tanımaz. Böylece kalçalar ve göğüslerin duruşu düzelmiş olur. Yürüyüş bozukluklarının da düzeldiği görülüyor.


Topuklu ayakkabı modelleri hakkında fikir sahibi olmak için  http://www.cabani.com.tr/dolgu-topuk-platform-kadin-ayakkabi adresini ziyaret edebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.