-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » TRAFİK SİGORTASI HAKKINDA BİLGİ

ads
ads
Ülkemizde yaptırılması zorunlu en yaygın sigorta çeşidi trafik sigortası olarak bilinmektedir. Araç sahibi kişilerin 2918 sayılı kanuna göre trafik sigortasını yaptırmaları zorunlu kılınmıştır. Aksi halde araç sahibi sürücünün trafiğe çıkması engellenecek ve para cezasına çarptırılacaktır. Araca trafik şubesi tarafından el konulur. Bu durumda aracı geri alabilmek oldukça zor bir hal alır. Ayrıca trafik sigortasına birçok insan sorumluluk sigortası demektedir. Kasko ve trafik sigortası her ne kadar aynı görülse de aynı şey değillerdir. Kasko trafik sigortasının, trafik sigortası da kaskonun yerine giremez. trafik sigortası fiyatları araca göre farklılık gösterebilmektedir.

TRAFİK SİGORTASI HAKKINDA BİLGİ


Bu durumda motorlu araç sahibi olmak isteyen herkesin ilk aklına trafik sigortası hesaplama sorusu gelir. Motorlu araç sahibi herkesin trafik sigortasını yaptırmaları şarttır. Trafik sigortası sigorta şirketlerinde yaptırılmaktadır. Her şirketin kendi çapında kriterleri vardır. Bu sebeple fiyat sigorta şirketleri arasında değişmektedir. Fakat fiyat aşağı yukarı aynıdır. Aracın plakası ve modeli ile hesaplana yapılır.

trafik sigortası fiyatları büyük ihtimaller ile bu yıl fiyatlarda artış beklenmektedir. Sigortanızı kendiniz hesaplarsanız hem daha uygun hem de garantili bur sonuç alırsınız. Her yıl trafik sigortası ücretlerinde artış beklenmesinin sebebi sigortanın gelir miktarının gider miktarına denk gelmeyip arada büyük rakamların oynamasıdır. Çağ geliştikçe ekonomide gelişiyor ve hemen herkes araç satın alıyor. Hasarları karşılamak için sigorta gelirleri yetersiz kalıyor bu sebepten ötürü fiyatlar da artış bekleniyor. Fiyat artışı mutlaka gerçekleşiyor fakat çok büyük bir fiyat farkı söz konusu olamaz.İnternete erişim sağlayarak trafik sigortası hakkında detaylıbilgilere ulaşabilir ve trafik sigortası teklifi al linkine basarak aracınız marka, model ve plakasınıyazın. Çıkan sonuç ile ortalama fiyatı öğrenebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.