-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Filmi (2016)

ads
ads

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı - The Secret Life of Pets filmi inceleme:


2016 yılına ait olan filmin vizyon tarihi "05 Ağustos 2016" filmin yönetmenleri "Chris Renaud, Cinco Paul" ve Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin türü ise "Animasyon , Aile , Komedi" türünde yer verilmiştir. Filmi seslendiren kişiler ise "Lake Bell , Kevin Hart , Steve Coogan , Eric Stonestreet , Albert Brooks" ABD yapımı 2016 sinema filmlerindendir.

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Filminin Özeti:


Oldukça mutlu bir hayat süren ve sahibi olan Katie ile çok iyi anlaşan ve Terrier türünden olan  Max, sahibinin bir ara  eve değişik bir  köpek getirir ve bundan sonra işler tamamen değişir ve kıskançlık krizlerine girer aynı zamanda gözden düştüğünü hissetmeye başlar. Bundan sonra bunlar bir ikili olur ama rakip ikili  bu macerayı ve animasyon filmini aile ile izleyebilirsiniz.

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Filminin Fragmanını İzle


Not: Bu video "UIPFilmcilik" ismindeki youtube kanalından alınmıştır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Animasyon filmlerin sadece çocuklara yönelik olmadığının, her yaşın izlenimine beğenisine uygun olduğunu gösteren çok eğlenceli bir film olmuş.

    YanıtlaSil
  2. evet aile izlenebilecek bir film gibi gözüküyor Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı kesinlikle izleyeceğim

    YanıtlaSil
  3. animasyon filmlerinin hastasıyım, yaşım her ne kadar büyük olsada çizimler çok güzel ve günümüz filmlerindeki saçma sapan öpüşme sevime sahnelerini izleyeceğime daha masum filmleri tercih etmekteyim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.