-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Game of Thrones 6. Sezon ikinci bölüm

ads
ads
Size fantastik ve farklı bir deneyim sunacak olan Game of Thrones dizisi 6. Sezona bomba gibi girdi. Gameof Thrones 6. Sezon 2. Bölüm yolu ile ulaştığınız diziler arasında en farklı ve korku dolu olanı Game of Thrones olacaktır.



Fantastik korku dünyasının kapılarını aralamaya ve farklı karanlık karakterlerle buluşmaya hazır mısınız? Droian Gray, Drakula, Frankenstein, Dr.Jekyll gibi ünlü korku karakterlerinin bir arada olduğu Penny Dreadful sizi karanlık bir yolculuğa çıkarıyor.

Bomba Gibi Bir 3. Sezon Geliyor

Kelimenin tam anlamı ile dehşet bir Penny Dreadful sezonu yayına giriyor. Dakika dakika kalitenin aktığı, insanın gözünü ekrandan ayıramadığı tamamen sizi içine çeken bir dizi düşünün ve bu dizinin 3. sezonunun mükemmel başlıyor.

Penny Dreadful 3. Sezon 1. Bölüm yoluyla sitemizden anında bu heyecanı yaşayabilir ve bu fantastik dünyaya dalabilirsiniz. Dizi720p.com olarak sizlere Penny Dreadful fantastik dünyasının kapılarını açıyoruz.Sorunsuz ve kaliteli dizi izlemenin en kolay yolu sitemizden istediğiniz bölümü açıp izlemeniz olacaktır.

Fantastik Korku Dünyası

Fantastik korku dünyasından hoşlananlar için yepyeni bir dünyanın kapılarına açan dizi farklı tarzı ile sizleri büyüleyecektir. Fantastik korku dünyasının en karanlık ve korku dolu karakterleri Penny Dreadful dizisinde sizlerle buluşuyor.

Karanlık karakterler ile Penny Dreadful izle yoluyla bir araya gelebilir fantastik dakikalar geçirebilirsiniz. Farklı bir dizi deneyimi yaşamak istiyorsanız hemen izlemeye başlamalısınız.






ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Acaba Dizinin bu kadar tutulacağını tahmin etmişlermiyidi. ama adamlar yapıyor gerçekten üstelikte 40 dakikaya Got 'da hem heyecan hem ihtiras hem savaş hemde entrika var izlemeye devam

    YanıtlaSil
  2. Dizi çok iyi gidiyor ama 1 sezonda sadece 10 bölüm oluyor keşke biraz daha olsa bölüm sayısı.

    YanıtlaSil
  3. Dizinin bu sezonu da bitti. Ama ben zaten bitmesini beklemiştim. Biriktirip birden izlemek gibisi yok. Ve bu sezonda muhteşem başladı.

    YanıtlaSil
  4. game of Thrones'un 7. sezonu geç başlayacak ve sadece 7 bölümden oluşacak. bu kara haberi paylaşmak istemezdim ama gerçekler böyle :(

    YanıtlaSil
  5. Game of Thrones ile ilgili 7 ve 8. sezonların toplam 13 bölümden oluşacağı haberleri dolaşıyor. Umarım öyle olmaz.

    YanıtlaSil
  6. filmi bitirinde izlemeye baslayalım. bir solukta ızleyeceğim. game of thrones serisibitmeden basşlamam

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.