-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ariston ve İndesit İçin Servis Hizmetleri

ads
ads
Ariston ve İndesit markaları aynı fabrikada üretilen çok değerli iki beyaz eşya üreticisidir. Sektörün en modern firmalarından biri olan indesit servisi uzman kadrosu ile tüm beyaz eşya cihazlarınıza acil çözümler üretiyor. İndesit marka tüm modeller için bizden destek alabilirsiniz. Yıllarını bu işe vermiş teknikerlerimiz ve donanımlı servis araçlarımız ile sizlere son derece kusursuz bir tamir hizmeti sunuyoruz. Bizi yaşadığınız tüm sorunlar için dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.


Ariston ve İndesit İçin Servis Hizmetleri


Kadıköy ilçe servisi olarak hizmet veren Kadıköy İndesit Servisi, bölgenin en eski firmalarından biridir. Yıllardır ilçede hizmet veren firma sorunlara acil ve yerinde çözüm üretiyor. İndesit marka cihazınızın sorunu ne olursa olsun bizi arayarak acil servis hizmeti alabilirsiniz. Kadıköy ilçesinin tüm mahalle ve semtlerinde acil servis hizmeti sunuyoruz. Bizleri yaşadığınız tüm indesit sorunları için arayabilirsiniz. Yıllarını bu işe vermiş ustalarımıza güveniyor ve yaptığımız her işe tam 1 yıl garanti veriyoruz.

İstanbul Anadolu Yakasının tüm ilçelerinde şubesi bulunan indesit servis firmamız özel servis olarak hizmet veriyor. Garantisi bitmiş indesit cihazlarınızın tamiri için Pendik İndesit Servisi şubemizi arayarak servis hizmeti talep edebilirsiniz. 2003 yılında kurulan özel indesit servisi firmamız Pendik, Tuzla, Kartal bölgelerine hizmet veriyor. 7/24 çalışan bir çağrı merkezine sahip firmamız sizlere kusursuz bir tamir hizmeti veriyor. Bizleri yaşadığınız tüm sorunlar için arayabilirsiniz. Yıllarını bu işe vermiş firmamız sizlere kusursuz bir tamir hizmeti sunuyor.

Tüm onarımları son derece profesyonel bir şekilde ve yerinde yapıyoruz. Asla cihazınız taşınmaz. Tüm sorunlar yerinde giderilir. Yerinde ve 1 yıl garantili indesit servis hizmeti için bizi şimdi arayın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. ariston marka ürünlerim vardı ve teknik servis bulmakta zorlanıyordum, sayenizde bu konudaki sıkıntımı çözdüm, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.