-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Hindistan Cevizli Sürpriz Kurabiye Tarifi

ads
ads
Bu kurabiyeyi hazırlamaktan hiç sıkılmayacaksınız, hem sunumu hem de yapım aşaması çok zevkli. Dilerseniz sunum aşamasında pişmiş olan kurabiyelerin üzerine antep fıstığı ezmesi ile renklendirebilirsiniz. Yada benmari usulü eritilmiş beyaz çikolataya batırıp üzerindeki çikolata soğuyunca ortaya çıkacak görüntüden de faydalanabilirsiniz.

Hindistan Cevizli Sürpriz Kurabiye Tarifi


Yediden yetmişe herkesin sevdiği kurabiyelerin bu haline bayılacaksınız. Evde ufak çocuğunuz varsa bu kurabiye en çok onların hoşuna gidecek. Ayrıca kabul günlerinizde misafirlerinize çıkarmak için çok ideal. Bir ısırık aldıktan sonra ortaya çıkan görüntü herkesi gülümsetmeye yetecek güzellikte.
Hindistan Cevizli Sürpriz Kurabiyenin Malzemeleri:

Bir yumurta

Bir su bardağı pudra şekeri

125 gram yumuşak margarin

Bir çay bardağı kadar sıvıyağ

Yarım çay bardağı kakao

Bir paket hamur kabartma tozu

Bir paket şekerli vanilin

Üç su bardağı kadar un

İç Dolgusu için Malzemeler:

İki çay bardağı hindistan cevizi

İki yemek kaşığı tozşeker

Hindistan Cevizli Sürpriz Kurabiyenin Yapılışı:

Kurabiyemizin iç harcı için kullanacağımız malzemeleri bir tabağa koyalım. Yumurtamızın sarısını ve beyazını ayıralım. Beyazını hindistan cevizinin üzerine ekleyelim ve iyice karıştıralım.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Hindistan cevizi ile yapılan herşeyi sevmişimdir bu tarifide hemen not aldım en kısa zamanda eşime yaptıracağım :)

    YanıtlaSil
  2. Hindistan cevizi hem çok sağlıklı hem de güzel bir aroma. Her ne kadar ülkemizde üretilmese de çokca tüketiliyr.Kurabiyelere de çok yakışıyor.

    YanıtlaSil
  3. hindistan cevizi olan herşeyi seviyorum küçükken coco star ile başlamıştı bu ilgim, şimdi pasta ve kurabiyelerde çok güzel oluyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.