-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kişiye Özel Anneler Günü Hediyeleri Kupa Bardaklar

ads
ads
Son zamanlarda moda haline gelen bardaklara resim yaptırma ilgi odağı haline geldi. Peki anneler günü için annenize kişiye özel bardak yaptırmaya ne dersiniz?
Çay, kahve saatlerini hiç aksatmayan annenize anneler gününde kullanışlı anneler günü hediyeleri vermek istiyorsanız, birbirinden renkli bu tasarım kupa bardak modelleri annenizin büyük beğenisini kazanacak. Alacağınız hediyenin, daima annenizin elinin altında olacak nitelikte bir şeyler olmasını istiyorsanız tasarım kupa bardak modellerimizi mutlaka görmelisiniz.

Anneler Gününe Özel Tasarım Kupa Bardaklar



Anneye Özel Kupa Bardak

1



nneniz için belirlediğiniz “en”leri yazdırabildiğiniz bu kupa bardak annenizin kendisini çok daha özel hissetmesini sağlayacak. Kupa bardağın diğer tarafına annenizin fotoğrafını bastırabiliyorsunuz.
http://www.buldumbuldum.com/hediye/anneye-ozel-kupa-bardak/

Kişiye Özel En İyi Anne Kupa Bardak


2


Annenizi en iyi anne yapan yönlerini yazdırabileceğiniz bu renkli kupa bardak tamamen annenize özel olarak hazırlanmaktadır. Kupa bardak üzerinden annenizin fotoğrafı ve sizin gözünüzde annenizi en iyi yapan sebepleri yer alacak.

Anneler Gününe Özel Mesajlı Kupa Bardak

3


çinizdeki sevgiyi annenize en samimi şekilde ifade etmenizi sağlayacak love kupa bardak annenizi en çok mutlu edecek anneler günü hediyeleri arasında yer alıyor.

Anasının Kuzusu - 2li Kupa Seti


4


Sizi daima “anasının kuzusu” hitabıyla seven annenizi ona vereceğiniz bu sevimli kupa ile şaşırtmaya ne dersiniz? Kupa bardağın bir tarafına annenizin ismini, diğer tarafınaysa kendi isminizi yazdırabiliyorsunuz.

O Bir Kahraman - Kırmızı Kupa Bardak


5


Süper kahramanları aratmayan süper annenizi kişiye özel olarak tasarlanan bu kupa bardak ile ödüllendirmeye ne dersiniz? Bardak tamamen annenize göre hazırlanacak ve üzerinde annenizin ismi yer alacak.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/o-bir-kahraman-kirmizi-kupa-bardak/

En İyi Terlik Atan Anne – Kupa

6



Terlik atma ve attığını isabet ettirme konusunda rakip tanımayan annenize verebileceğiniz en eğlenceli hediye bu kupa bardak olacak.

En İyisini Benim Annem Bilir - Sihirli Kupa


Kişiye Özel Anneler Günü Hediyeleri Kupa Bardaklar


Annenize çay, kahve yudumlarken bile her şeyin en iyisini onun bildiğini hatırlatmak isterseniz bu sihirli kupa bardak tam sizlik! Normalde düz siyah kupa gibi gözüken, içerisine sıcak su koyduğunuzda tasarımı ortaya çıkan bu bardak annenizi çok şaşırtacak.


Melek Annem Kupa Bardak

8


Melek annenize şık tasarıma sahip bir kupa bardak hediye etmeye ne dersiniz? Benim melek annem yazılı bu kupa bardak annenizi fazlasıyla mutlu edecek.

  
  

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

9 yorum:

  1. Annelerimiz genelde anneler gününde onlar için aldığımız hediyelere neden bu kadar para harcadın derler. Bu gibi durumlar için hem hesaplı hem de beğeneceği hediyelerden biri bu baskılı bardaklar.

    YanıtlaSil
  2. Hediyelerin hepsi birbirinden şahane gerçekten hangisini alacağıma karar veremedim diyebilirim biraz daha düşünüp alacağım :)

    YanıtlaSil
  3. Anneler icin ufak ama anlamli bir hediye vermek isteyenler icin ideal bir hediye

    YanıtlaSil
  4. Kupa bardakları çok seviyorum özel olarak yaptırdığım 3 farklı bardak var. En sondaki bardağı beğendim.

    YanıtlaSil
  5. anneler günü hediyemi aldım, inşallah annem beğenir, ama sizin verdiğiniz tavsiyeleri geç gördüm, bu tavsiyelerde gayet güzelmiş, halen vakit varken birçok kişi değerlendirebilir

    YanıtlaSil
  6. günün büyük bir kısmını bizler için mutfakta geçiren annelerimize, ufak ama bir o kadar şirin ilgi çekici bir hediye olacaktır. Çiçek vs. gibi kısa sürede solması yerine günlük ihtiyaca da cevap verecektir. Ben beğendim vallahi almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  7. bizim için mutfaklarında ömürleri geçen annelerimize sıcak içtikleri bir bardak çayı içerken mutlu olmaları adına alınabilecek çok mantıklı bir hediye olur bunlar...

    YanıtlaSil
  8. Annelerimize alabileceğimiz en güzel hediye ona karşı salih bir evlat olmaktır. Allah kimesnin annesini başından eksik etmesin. iyiki varsın anneceğim...

    YanıtlaSil
  9. Valla gerek bardaklar gerekse tasarımlarını çok güzel gözüküyor. Ben annem için değilde yakın zamanda doğum günü olan bir arkadaşıma hediye düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.