-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kurye Hizmetleri

ads
ads
Kargo ve kurye hizmetleri, özellikle iş yaşamında ihtiyaç duyulan en önemli lojistik hizmetleri arasında gösterilebilir. İşlerin aksamadan yürüyebilmesi ve mümkün olan en az zaman kaybıyla devam ettirilebilmesi için gerekli olan en önemli hizmetler arasında bulunuyorlar. Özellikle kurye hizmetleri sayesinde de, İstanbul gibi iş yaşamı çok hareketli olan ve ulaşımın zor olduğu illerde önemli bir hizmet verilmiş oluyor. Günümüzde verilen motosikletli kurye gibi hizmetler sayesinde, çok önemli evraklar ya da diğer paketler birkaç saat içinde, en kötü ihtimalle aynı gün içinde yerine teslim ediliyor. Üstelik Kadıköy kurye olarak tanımlanan şube ile bağlantı kurduğunuzda, il içindeki bir noktaya da paket gönderebiliyorsunuz, Van ya da Hakkâri gibi çok uzakta bulunan yerleşim yerlerine de paket yollayabiliyorsunuz. Daha fazla bilgi almak ve Kadıköy kurye için tıklayın.

Kurye Hizmetleri


Kuryelik sistemin önemli avantajlarından bir tanesi de gönderilerinizi uygun şartlarda ve güven içinde yerine ulaştırmayı garanti etmesi olarak görünüyor. Örneğin Kavacık kurye hizmetlerinden yararlandığınızda, evraklarınızın posta yoluyla ya da başka bir kanalla yerine ulaştırılmasından çok daha çabuk, güvenli ve en uygun şartlarda yerine ulaştırılacağından emin oluyorsunuz. Tabi bu sadece adı geçen ilçeler için geçerli değil. Daha fazla bilgi almak ve Kavacık kurye için tıklayın.


 Tuzla kurye gibi bir örnek de verilebilir. Yani İstanbul içinde ya da dışında bulunan her noktaya gönderilerinizi güven içinde ve süratli bir şekilde gönderebiliyorsunuz. Bu da iş yerleri başta olmak üzere tüm kurumların, kuruluşların ve vatandaşların işini önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Daha fazla bilgi almak ve Tuzla kurye için tıklayın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. kurye hizmetleri son derece pratik bir çözüm ve her gecen gün yaygınlaşıyor.

    YanıtlaSil
  2. Kuryelerden özellikle iş hayatımızda özel evrak gönderip alırken çokca faydalanıyoruz. Normal posta yoluyla kaybolan evraklar özel kurye firmaları sayesinde sorunsuzca taşınıyor.

    YanıtlaSil
  3. Mustafa Kemal4 Mayıs 2016 18:16

    İzmir içi hizmetde verseler keşke,hayır gün içinde oradan oraya o kadar çok şey çıkabiliyor ki şaşırırsınız

    YanıtlaSil
  4. Kurye işi gerçekten zor. Özellikle motorlu kurye işi daha çok zor. Vede teslimat İstanbul içerisinde ise kat kat dahada zor. Hava şartlarıda var tabi Allah kolaylık versin.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.