-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Saatlerin Anlamı

ads
ads
Bu yazımız herkesi ilgilendirecek türden bir konudur. Saatlerin anlamı olarak başlığımızı belirttik. Bunun nedeni ise İnternet üzerinde gezinti yaparken daha önce pek görmediğim bir site ile denk geldim. Ve sizlerle paylaşmaya karar verdim.

Oldukça güzel tasarlanmış ve günün saatlerinin  tümünün ne anlama geldiğini anlatan birçok makale var. Örnek olarak saat 14.14 saatinin anlamı hakkında geniş detaylara yer verilmiş. Bu sadece bu saat için geçerli değil bunun için 00: 00'dan başlayarak bir çok zamanın sizlere ne anlattığı hakkında bilgi veriyor. 


Saatlerin Anlamı


Örnek olarak içeriklerinden şunu özetleyelim: 00: 00 ne anlama geliyor?

Bu saatte genel olarak insanlar çoktan uykuya dalmış ve derin  rüyalar gördüğü için elbette rüyalar ile ilgili olacaktır. Yani birileri sizi rüyasında görüyor gibi yazı karşınıza çıkabilir.  Bu şekilde ifadelerle bilgi edinebilir ve sevdiğiniz biri varsa ona daha çok değer verebilirsiniz. Tabi bu sadece bir kavram. 

Birde 05: 05'e bakalım buradaki saat ne anlam ifade ediyor?

Burası biraz sizi kızdıracak türden ve canınızı sıkabilir. O saatte bu bölüme bakarsanız eğer canınız sıkılabilir. Çünkü sizden nefret ediyor yazısı çıktı. Tabi bu yazı bundan ibaret değil bu sadece o sitedeki bir başlık ve gerisi zaten geliyor yazının hiç sıkılmadan her saati ayrıntılarıyla okuyabileceğiniz tıpkı bir burç özeliklerine bakar  gibi bunları incelemekten sıkılmayacağınızı temenni ederiz. 

Ben inceledim mantıklı gelen  tarafları ağır basan bir platform sizlerde ilgili siteye girerek saatlerin ne anlam ifade ettiğini değişik bir tarzdan öğrenin.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. İlginç ve zaman geçirtten bir site olmuş neredeyse her saat mevcut fakat açıklamalar bana mesnetsiz gibi geldi 07:07 çocuk yapmak istiyormuşum. yooooo

    YanıtlaSil
  2. A hepsinin farklı anlamı mı varmış. Ben hep saat 11.11 olsa da 22.22 olsada biri seni düşünüyor sanıyordum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.