-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Siyahın Elli Tonu Filmi (2016)

ads
ads

Siyahın Elli Tonu - Fifty Shades of Black 2016 Filmi İnceleme


Siyahın elli tonu sinema filmi 20106 yılına ait filmlerdendir. Vizyon tarihi "17 Haziran 2016" günüdür. Filmin yönetmeni ise "Michael Tiddes" ve oyuncu kadrolarından olan bazı isimler şunlar "Marlon Wayans , Mike Epps , Jane Seymour , Kali Hawk , Fred Willard" , ikinci adı olarak şu şekilde "Siyahın 50 Tonu"dur. Tür olarak Komedi içeriklidir. 2016 - ABD sinema filmidir.

Siyahın Elli Tonu Filminin Özeti:

Özeti hakkında net bilgiler mevcut değildir.   Michael Tiddes'ın yönetmenliğini yaptığı komedi filminin başrollerinde Marlon Wayans, Kali Hawk, Fred Willard yer almaktadır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Michael Tiddes yönettiği güzel filimlerden bir tane daha :) gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum adamın yaptığı hiç bir filimin kötü yorumlanmasıyla karşılaşmadım değerli bir yönetmendir izlenmesi şiddetle tavsiye edilir :) tabi vizyona girerse :D

    YanıtlaSil
  2. Marion Wayans daha doğrusu Wayans kardeşleri Korkunç bir film serisinden bilirim ve Siyahın elli tonununda gülme garantili olduğunua eminim

    YanıtlaSil
  3. Grinin elli tonu ile ne kadar isim benzerliği var. Aralarında isimden dolayı bir dava ortaya çıkmasın . Ben de yönetmeni tanırım güzel bir film gibi geliyor

    YanıtlaSil
  4. Devam filmi nasıl olacak göreceğiz, ilk film biraz orta da gibiydi ama bu filmi henüz izleyemediğim için yorum yapamayacağım, bakalım DVD si çıksın yada film sitelerine düşsün izleyip yorum yaparız.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.