-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » BELEDİYE İLAÇLAMA FİRMASI

ads
ads
Belediye ilaçlama hizmeti günümüzde yasaklandı ve konuyla alakalı resmi makamlar tarafından da gerekli açıklamalar yapıldı. Yetkili makamlarca yapılan duyurular ve açıklamalar bazen yetersiz gelebilir. Vatandaşlarımız tüm uyarılara rağmen belediye ilaçlama hizmeti verdiğini düşünüyor ama ilçe belediyelerin belediye ilaçlama yetkisi bulunmamaktadır. Belediyelerin müdavim alanlarda yani fen işleri gibi sahalarda belediye ilaçlaması yapabilir bunun haricinde yani yaşamsal alanlarda belediye ilaçlaması yapamaz çünkü yetkisi toktur ve yasaklanmıştır. Buna rağmen vatandaşlarımızdan belediye ilaçlama hizmeti istemektedir. Ama belediyelerin yapabilecek hiç bir şeyi yoktur. O yüzden belediye ilaçlaması talep edilmemelidir.

BELEDİYE İLAÇLAMA


Belediye ilaçlama İstanbul belediyesinden alınan belediye ilaçlama ruhsatıyla belediye ilaçlama hizmeti veren firmalar tarafından yapılmaktadır. Firmamız belediyen yetkili İstanbul’da belediye ilaçlama kalitesinde belediye ilaçlama hizmetini siz halkımıza hizmet etmektedir.  Belediye ilaçlama servisimiz müşterilerimizin vermiş olduğu şikayetler için böcek fare pire akrep karınca ve ev ilaçlama servisi için belediye ilaçlama hizmetini evinizde kalabilirken güven rahatlığı içerisinde haşerelerden kurtulun,

 Arayın gelelim profesyonel ekiple haşere ve kemirgen sorunundan sizleri kurtaralım.
İstanbul belediye İstanbul belediye ilaçlama konusundaki becerilerimizi vatandaşların böcek fare pire haşere sorununu nasılda yapıldığını size ispat edelim.  Sizlerde belediye ilaçlaması hizmetinden yararlanın. Belediye ilaçlama şirketimiz sanki evinizde iş yerinizde ilaçlamadan sonra haşere diye beyninizde hiçbir şey kalmayacaktır. Belediye ilaçlama yaptırmak ayrıcalıktır. Belediye ilaçlama hizmetinden mahrum kalmayın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.