-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Personel takip programı – personel takip yazılımı - PDKS

ads
ads
Bilindiği gibi günümüzde Personel takip programı ürünleri ciddi bir rağbet görüyor. Özellikle fazlaca personel çalıştıran firmaların büyük bir bölümü çok daha güvenilir alanlar oluşturmak ve personel takibini uzun ömürlü olarak sağlamak açısından bu tür ürünleri denetlemekte, en kısa sürede satın alarak tüm personelleri kontrol altında tutmaktadır. Biz de www.perkotek.com ailesi olarak sizlere en ihtişamlı ürünlerin tamamını bir tıkla sunma noktasında çalışmalar sunuyoruz. Var olan ürünlerin tamamını uygun fiyatlandırmalardan sunan web sitemiz, bu sayede ise uygun ürün türleri ile beraber sorunsuz bir hizmet ortamı oluşturma noktasında da doğru bir yaklaşım sergilemektedir. Her alanda lider konum elde eden web sitemizden siz de dilediğiniz ürün türünü satın alma avantajlarını elde edin.

Personel takip programı – personel takip yazılımı - PDKS

Personel takip programlarında yer alan yazılımı kendimiz geliştiriyoruz!


Kendi bünyemizde geliştirdiğimiz yazılımlar ile beraber artık tamamen Türkçe bir menüye sahip olan ürünü kullanma şansları vermekteyiz. Bu sayede ise Personel takip yazılımı adı altında satışa sunulan ürünlerle beraber dilediğiniz gibi takip aşamasını geçme şansları elde edin. Sizlere kullanımı kolay ve tamamen hafıza kaybının yaşanmayacağı ürünleri sunan Perkotek, her konuda da lider tutumunu elden bırakmadığı gibi, bütçenize uygun fiyatlandırmalar üzerinden dilediğiniz ürün türünü satın alma şansları sunmaktadır. Bu sayede ise sadece işe giriş ve çıkış saatlerini değil, ayrıca maaş hesaplaması, raporlu ve izinli gibi durumlar, avans alma gibi pek çok detay da direkt olarak sistem üzerine kaydedilerek sizlere sunulacaktır! Böylesi donanımlı ve doğru sonuçlar almanıza katkı sağlayan web sitemize hemen siz de giriş yapmayı ihmal etmeyin. Türkiye’nin öncüsü konumunda yer alan firmamız, alanında lider bir ortam zemini kurarak, en ihtişamlı ürünleri satın alabileceğiniz bir zemin hazırlamaktadır.


Türkiye’nin öncüsü konumunda yer alan web sitemize hemen siz de giriş yapmayı ihmal etmeyin. PDKS ürünlerinin tamamını sizlere uygun fiyatlardan sunan web sitemiz, bu sayede de dilediğiniz ürünü tercih etme noktasında alternatif yöntemler sunmaktadır. Böylesi bir hizmet çeşidinin sunacağı avantajlar doğrultusunda artık sorun yaşamadan siz de işletmenizi çok daha kurumsal bir hale dönüştürme şansları elde edebiliyorsunuz. Zira her alanda lider tutumunu elden bırakmayan ve alanında rağbet gören ürünleri sunan web sitemiz, bu alanda da doğru bir ürün sunumu yaparak sizleri hep bir adım öne taşımaktadır. En kullanışlı ürünlere bir tıkla sahip olmak ve satın almak amacıyla hemen siz de web sitemize girişinizi gerçekleştirin. Bolca çeşidin söz konusu olduğu ürünler, sizlere tamamen ihtiyaca yönelik olarak tarafımızca sıralanıyor ve bir satın alma ortamı yaratılıyor. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Çok kalabalık olan ve çalışan sayısının gerçekten fazla olduğu şirketlerde personeli takip etmek neredeyse imkansız oluyor. Bu tip yazılımlar işverenin işini kolaylaştırır.

    YanıtlaSil
  2. Üniversite zamanlarında bizde personel takip programları yapardık. Biraz daha peşinden koşsaydık daha iyi olabilirdi. Hem unutmazdık kodları falan. Anılarım canlandı bu konuyu görünce.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.