-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Hava Kilidi Üretimi Yapan Firma

ads
ads
        Sanayiciliğin giderek gelişme gösteren ve büyüyen bir sektör olduğu Türkiye’de, sanayi üretiminin makina ihtiyacı da büyük ölçüde artmaktadır. Birçok üretici firma, sanayi sektörünün ihtiyacını karşılayabilmek için bu ürünleri yapmaktadır. Türkiye Sanayisinin kilit ürünlerinden bir tanesidir, hava kilitleri. Hava kilidi üretiminin başını çeken ve bu işi uygun prosedürleri izleyerek firmaların sayısı azdır. Doğru bilginin ve kaliteli hava kilidi üretiminin sağlandığı firmalardan olan Sultan Makine firması, 2009 yılından günümüze kadar sektörde iddialı firmalardandır.

Kimya, maden ve gıda sektörünün makina techizatını sağlayan firma, istenilen tipte hizmet sağlamaktadır. Hafif, orta ve ağır modellere sahip makinalarla, ihtiyacınıza yönelik hava kilidi üretimi ve makina üretimi yapmaktadır. Sultan Makina Doseray firmasıyla da işbirliği içinde faaliyetler yürütmektedir. Özel alaşımlı hücre tekerinin (hava kilidi) paslanmaz özelliğiyle de öne çıkartmaktadır. Ürün cinsine göre ve kullanım sırasında taşınacak ürünlerin, alınıp boşaltılması işlemlerinde hava akışını engelleyerek ürünün rahat bir şekilde akmasını sağlar. Hücre tekeri, (hava kilidi) bir nevi hava kesici rol oynayarak işlemlerin kolaylaştırılmasını sağlar.

Hava Kilidi Üretimi Yapan Firma


Hava ile yapılan bu transferlerin faz oranları da değişiklik göstermektedir. Taşıma yöntemlerinin ve depolama sistemlerinin detaylı bilgilerinin sağlandığı site; seyrek faz, yoğun faz ve mekanik taşıma hakkında sizleri açık bir şekilde bilgilendirmektedir. Kullanılan filtrelerin çeşitlerini ve depolanması sürecini inceleyebilir hava kilidi üretimi hakkında firmanın izlediği sıkı politikayı görebilirsiniz. Sultan Makina sitesindeki ürünleri de listeleyebilirsiniz. Hava kilidi (hücre tekeri), Pnömatik transfer, Bigbag (Torba boşaltma), Dozaj, Helezon Konveyör ve Wam uygulamaları hakkında içeriklere ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.