-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bodrum Rent a Car’dan Araç Kiralamada Fırsatları Kaçırmayın

ads
ads
Erken rezervasyonun önemini artık bilmeyen yoktur. Gerek tatilde, gerek araç kiralamada erken rezervasyon hayat kurtarıyor. Hele bir de tatil bölgelerinde araç kiralayacaksanız, işte gerçekten erken rezervasyona ihtiyacınız var demektir.

Bodrum rent a car olarak sizlere verecekleri hizmet karşılığında, sizlerden, diğer firmalardan daha az ücret talep ediyor. Çünkü diğer firmaların çoğu Bodrum firması değildir, bu yüzden de ücretleri daha yüksektir. Bodrum’da olmayan firmalar rent a car işlemlerinde sahtecilikten tutun da yalan beyana kadar her işlemi uyguluyorlar. Biz Bodrum My Rent a Car’ın sahibi Erkan bey ile görüşüp bu konu hakkında bilgi aldık.

Erkan Bey’e göre, bu işlemleri güler yüz ve dürüstlükle yaparsak, para kazanabilirmişiz. Aksi taktirde bir kez işlem yapan vatandaşlar bir ikincisini yapmazmış. Kesinlikle doğru bir tespit olmakla birlikte, My Rent a car firmasının, işini çok iyi şekilde yaptığını söyleyebiliriz. İnsanları mağdur etmeyen, devamlı gülen, insanlara yalan söyler söylemeyen, insanlardan araç tesliminde fazladan para istemeyen bir firmaya rastladık sonunda. Bu sayede de Erkan Bey, Bodrum’da isim yapmış iyi bir esnaf olma yolunda koşarak ilerliyor.

Bodrum Rent a Car’dan Araç Kiralamada Fırsatları Kaçırmayın


Bodrum gibi tatil mekanlarında araç kiralamak sizin için rezalete dönüşmesin istiyorsanız, erkenden rezervasyonunuzu yapın. Bu sayede kötü sürprizlerle karşı karşıya kalmaktan da kaçınmış olursunuz. Bizden söylemesi..


Bodrum’a yolunuz düşer ise My Rent a Car, sizleri misafir etmekten gurur duyacağını söyledi. Biz de onların yalancısıyız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.