-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Dişeti Kanaması Sebepleri ve Tedavisi

ads
ads
Dişeti sağlığı diş sağlığı konuşu kadar önemlidir. Birçok konuda diş sağlığının hassasiyetlerini Dişeti Kanaması ile anlamak mümkün olabilmektedir. Böyle bir durumda geciktirilmeden tedavi olunması önemlidir. Dişeti kanaması ilerleyen dönemde dişeti çekilmesine neden olacaktır. Farklı sebepler ile oluşan bu hassasiyet giderilmezse diş kaybı yaşanabilmektedir.

Dişeti Kanaması


Diş Estetiği Nasıl Yapılır?

Dişlerin güzel bir görünüş için çok büyük önemi vardır. Gülümsemenin gönül rahatlığı ile yapılması ve insanların güzel dişlere sahip olması sosyal hayatta önemli bir özgüven getirmektedir.
·        Bu sebeple daha sağlıklı, düzgün ve beyaz dişlere sahip olmak için Diş Estetiği yapılabilmektedir.
·        Bu yöntem ile dişlerin çok daha güzel görünmesi sağlanabilmektedir.
·        Bu durum bir diş rahatsızlığı yaşanmaması durumunda da uygulanabilmektedir.

Diş Kaplama Nedir, Nasıl Yapılır?


Dişlerin bazı durumlarda kısmı olarak kaybının yaşanması ve kanal tedavisi yöntemlerin uygulanması durumunda Diş Kaplama işlemleri yapılabilmektedir. Bu kaplamalar dişlerin daha güzel görünmesini sağlamaktadır. Bu uygulamalar ve genel olarak ağız ve diş sağlığı konusundaki tedaviler için confident.net adresindeki internet sitesini inceleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.