-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İpek Eşarp Modelleri

ads
ads
İpek eşarplar, narin kumaşı ile tesettür şıklığının tamamlayıcıları arasında yer alıyor. Özellikle yaz mevsiminde tercih edilen ipek eşarplar, diğer kumaş türleri kadar kırışmadığı için her tesettürlü hanımın gardırobunda yer buluyor. İpek eşarp modelleri düz renk eşarpların yanı sıra çeşitli motiflerle bezenmiş eşarp modellerini de içeriyor. Kumaşından dolayı ipek eşarplar diğer eşarp türlerine göre daha pahalı oluyor.



2016 Sonbahar Kış Kaban Modelleri

Bu yılın sonbahar kış sezonuna ait kaban modelleri tesettür modacıları tarafından özenle hazırlandı. Kışın vazgeçilmez rengi olan siyah bu sezon da vitrinlerde yerini alıyor. Siyahın yanı sıra kırmızı, mürdüm, saks mavisi ve taba rengi kabanlar sezonun trendleri arasında bulunmakta. Ayrıca klasik kesimlerin yanı sıra spor giyinmeyi seven tesettürlü hanımlar için fermuarlı ve kapitone kabanlar da sezonun tasarımları arasında yer alıyor.

Manto Fiyatları

Yaz sezonunun favorisi pardesünün yerini kış sezonunda manto alıyor. Soğuk havalarda sıcacık tutacak kaşe, kumaş ve kot kumaşından mantolar modamerve.com sonbahar kış koleksiyonunda tesettürlü hanımlar ile bütçeyi zorlamayan fiyatlarla buluşuyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.