-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İtalyan Mutfağının Bir Numaralı Temsilcisi Eataly

ads
ads
Dünyanın hemen hemen her yerinde İtalyan mutfağı denildiği zaman akan sular duruyor. İtalya’nın birbirinden lezzetli yemekleri neredeyse herkes tarafından çok seviliyor. İtalyan mutfağı, Türk damak tadıyla da büyük bir uyum sağlıyor. Bu nedenle Türkiye’nin özellikle büyük şehirlerinde çok sayıda İtalyan Restaurant bulunuyor. Ancak tabii ki bu restoranların hepsi gerçek bir İtalyan yemeği deneyimi yaşatamıyor. İtalyan Restaurant İstanbul denildiği zaman ise akla ilk olarak Eataly geliyor.

Eataly, açıldığı ilk günden beri İtalyan mutfağı severlerin favori restoranı olmaya devam ediyor. Bunun öncelikli sebebi, Eataly’nin insana gerçekten adeta İtalya’da bir akşam yemeği yiyormuş hissi vermesi. İtalyan Restaurant menü örnekleri gözden geçirildiği zaman, hemen makarna ve pizza göze çarpar. Hatta pek çok kişi İtalyan mutfağında makarna ve pizzanın dışında yemek olmadığını düşünebilir. Ancak işin aslı, İtalyan mutfağının oldukça geniş bir yemek yelpazesi vardır ve Eataly’de tüm bu İtalyan yemekleri usta şefler tarafından hazırlanarak servis edilir.



Eataly’de, başka hiçbir İtalyan Restaurant bünyesinde bulunamayacak İtalyan lezzetlerinin oluşu, bu mutfağın müdavimlerinin Eataly’yi devamlı olarak ziyaret etmesine neden oluyor. Eataly tarafından ziyaretçilere sunulan İtalyan restaurant menü içerisinde birbirinden lezzetli makarna çeşitleri, et yemekleri, salatalar, deniz ürünleri ve tatlılar yer alıyor. Üstelik malzemelerin her biri de usta şefler tarafından hazırlanıyor. Mesela makarnalar taze hamurdan günlük olarak açılıyor ya da yemeklerin içerisinde kullanılan peynir çeşitleri de peynir ustaları tarafından sabahın erken saatlerinde yapılıyor. Malzemelerin tazeliği, yemeklerin lezzetini de bir hayli arttırıyor. Bu lezzetler, Eataly’yi Türkiye’deki bir numaralı İtalyan Restaurant yapıyor.

Eataly’nin bu kadar çok sevilmesinin bir diğer sebebi de benzersiz market konsepti. Eataly’nin market bölümünde taze makarnalar, taze peynirler, makarna sosları, İtalyan şarapları ve ekşi mayalı ekmekler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Üstelik tüm bu ürünler, herhangi bir süpermarketten çok daha uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Böylelikle Eataly’yi ziyaret edenler, İtalyan mutfağını kendi mutfaklarına götürebilme şansına sahip oluyor. Nefis yemekler, keyifli market ve muhteşem atmosfer sayesinde Eataly, İtalyan Restaurant isimleri içerisinde bir numara olmaya devam ediyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.